ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1226 φορές

«Διπρόσωπη» η ΒΕΡΟΙΑ έχασε 4-2 στα Γιάννινα

«Διπρόσωπη» παρουσιάστηκε η ΒΕΡΟΙΑ στο προτελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της.

Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με σκορ 4-2 από τον τοπικό ΠΑΣ, δείχνοντας άσχημο πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και πολύ καλό στην επανάληψη.

Η «Βασίλισσα» παρουσιάστηκε νωθρή και άχρωμη στο πρώτο μέρος, έχοντας πολλά προβλήματα στον χώρο του κέντρου. Ο Χοσέ Γκρανέρο κατέβασε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2, στο οποίο δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν καλά οι «κυανέρυθροι» και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου το άλλαξε σε 4-2-3-1 περνώντας τον Σέντρικ στην θέση του Μπαργκάν.

Οι Βεροιώτες δεν απείλησαν σχεδόν σε κανένα σημείο του πρώτου 45λέπτου τον ΠΑΣ, ο οποίος ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε έχασε 1-2 ακόμα καλές ευκαιρίες.

Με το καλημέρα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, όταν ο Ιλιτς έβγαλε μόνο του τον Τσάβες και αυτός πλάσαρε ωραία τον Καντιμοίρη, γράφοντας το 1-0

Δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Ιλιτς από το ύψος της περιοχής έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 31' το σουτ του Κοροβέση έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Το 2-0 έγινε στο 36' για τον ΠΑΣ, όταν ο Ιλιτς δέχθηκε τη μπάλα από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, μπήκε από τα δεξιά και έβγαλε παράλληλη μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι για τον επερχόμενο Γιάκο, ο οποίος με κοντινή προβολή δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0!

Από την πλευρά τους οι «κυανέρυθροι» απείλησαν μόνο σε μία φάση στο 23’ όταν ο Μαλόν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά για το κεφάλι του Κάμπορα, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο ντεμπούτο του ο Αργεντινός φορ έδειξε ότι θέλει ακόμα χρόνο να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν δέχθηκε και τις κατάλληλες μπαλιές.

Στην επανάληψη ο Χοσέ Γκρανέρο πραγματοποίησε πολλές αλλαγές περνώντας στο ματς, μαζί με το νεοαποκτηθέντα Νικολαο Ντιμίτρου. Η εικόνα της «Βασίλισσας» βελτιώθηκε αισθητά με αποτέλεσμα να αναλάβει τα ηνία του αγώνα και να φτάνει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Βεροιώτες να μειώσουν το σκορ ήταν 65’ όταν ο Σέντρικ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και βρήκε έξω από την περιοχή τον Εσπάρθα, ο οποίος έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη!!

Κόντρα στην ροή του αγώνα και έπειτα από ένα ανάποδο φάουλ που έδωσε ο διαιτητής, ο Τσάβες πήρε τη μπάλα ένα λεπτό αργότερα και έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Ακόστα, ο οποίος από κοντά εγραψε το 3-0!

Χωρίς να το καταλάβουν οι Βεροιώτες και πάνω στις διαμαρτυρίες τους στον διαιτητή, ο Βεσελίνοφ στο 69’ σημείωσε από κοντά το 4-0!

Οι «κυανέρυθροι» δεν το έβαλαν κάτω και στο 71' ο Τσιάμης (με το που μπήκε ως  αλλαγή στο ματς) εκμεταλλεύθηκε την ασθενή απόκρουση του Σωτηρίου και με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 4-1! 

Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο συνέχισε να είναι ανώτερη και στο 80' μετά από ωραία σέντρα του Χασελμπαϊνκ από αριστερά, ο υπό δοκιμή Κόβιτς με κοντινή προβολή σημείωσε το 4-2, ενώ στο 86' ο Εσπάρθα έβγαλε σέντρα – ξυράφι από δεξιά αλλά οι Χασελμπαινκ και Μάνος δεν πρόλαβαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Γιαννιώτης διαιτητής Τάσσης ευθύνεται για την έκταση που πήρε το σκορ υπέρ του ΠΑΣ, καθώς είχε αρκετά σφυρίγματα υπέρ των γηπεδούχων ενώ ακύρωσε κακώς και ένα γκολ του Οστοϊτς στα τελευταία λεπτά!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης (46' Σωτηρίου), Χαρίσης (56' Ακόστα), Τζημόπουλος (80' Τάχιας), Μιχαήλ (67' Μπέριος, Κοροβέσης, Τσάβεζ (67' Κρητικός), Λίλα (76' Μανιάς), Τσουκαλάς (88' Ιωάννου), Γιάκος (67' Βελελίνοφ), Στρούνα, Ίλιτς (67' Σαπαλίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Τζινάρ), Μαλόν (46' Κατσούλης), Καλί (46' Αμαραντίδης), Καταλά (70' Τσιάμης), Όστοϊτς, Βεργώνης (46' Βέρτζος), Παυλίδης (46' Χασελμπαϊνκ), Καλτσάς (46' Εσπάρθα), Μπαργκάν (39' Σέντρικ), Μπεν (46' Κόβιτς - υπό δοκιμή), Κάμπορα (46' Ντιμίτρου / 76' Μάνος).

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ…