ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1105 φορές

Γκρανέρο: «Θα ξαφνιάσουμε πολύ κόσμο»

Μετά την λήξη του φιλικού αγώνα των Ιωαννίνων και την ήττα της ομάδας του με 4-2, ο προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Χοσέ Γκρανέρο μίλησε στο kerkidasport.gr καταθέτοντας την άποψή του για το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

«Δεν λέω ότι δεν με στεναχωρεί το αποτέλεσμα και ότι δεν με απασχολεί. Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να κοιτάξουμε και κάποια διαφορετικά πράγματα μέσα στην δική μας προετοιμασία. Εμείς έχουμε βγάλει τα δικά μας συμπεράσματα. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια νέα αποκτήματα και να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι επειδή περιμένουμε άμεσα 2-3 μεταγραφές ακόμα, μαζί με τους Καταλά, Κάμπορα και Ντουμίτρου που ήρθαν τις τελευταίες μέρες, όταν θα αρχίσουν να ενσωματώνονται στην ομάδα πιστεύω ότι θα ξαφνιάσουμε πολύ κόσμο και θα δώσουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα στη ΒΕΡΟΙΑ».

Για το ότι η ομάδα δέχθηκε εύκολα γκολ στα περισσότερα φιλικά, είπε:

«Φυσικά είναι κάτι που με ανησυχεί αλλά όχι για τον συγκεκριμένο αγώνα. Σε προηγούμενα φιλικά ίσως να ισχύει αυτό αλλά σήμερα δεν με ανησυχεί γιατί υπήρχε μια ασόβαρη κατάσταση. Δεν μπορώ να μιλήσω για το δεύτερο και τρίτο γκολ που ξεκινάνε από οφθαλμοφανή φάουλ, κάποιες σημαίες που δεν σηκώθηκαν, ένα γκολ που μας ακυρώθηκε (σ.σ. ο Οστοϊτς σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά ο διαιτητής σφύριξε επανάληψη γιατί δεν είχε στηθεί καλά το τείχος), γενικά ήταν ασόβαρη η διαιτησία σήμερα και γι’ αυτό το λόγο δεν θα σχολιάσω τα γκολ που δεχθήκαμε».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τον Σέρβο επιθετικό Κόβιτς που δοκίμασε:

«Δεν μπορώ να προτρέχω αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να τον δω λίγες μέρες ακόμα. Από εκεί και πέρα, επειδή το ρόστερ είναι ακόμα ανοιχτό και έχουμε αργήσει αρκετά στο να το κλείσουμε, θα πρέπει να τον αναλύσω εγώ όσον αφορά το τεχνικο-ποδοσφαιρικό κομμάτι και από εκεί και πέρα να μιλήσουμε και με τη διοίκηση».