ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1283 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Πίστωση χρόνου στο προπονητικό τιμ

Συνάντηση κορυφής υπό το νέο πρόεδρο Θόδωρο Καρυπίδη έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/08) στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, με κύριο θέμα συζήτησης τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και τα μεταγραφικά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα από τους κ.κ. Ερνάντεθ και Γκρανέρο, οι οποίοι τόνισαν ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της ομάδας, από τη στιγμή μάλιστα που θα ολοκληρωθεί το ρόστερ και θα έχουν στην διάθεσή τους όλους τους παίκτες.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της διοίκησης μπορεί να εξέφρασαν κάποιους προβληματισμούς και ανησυχίες, αλλά φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν στο Ισπανικό μοντέλο και για την ώρα τουλάχιστον δεν τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του προπονητή.

Και πιστεύουμε πως είναι η σωστή απόφαση την δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς η ομάδα άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ της και σίγουρα θα πρέπει να δοθεί κάποιος χρόνος στο προπονητικό επιτελείο για να δείξει το έργο του.

Εν αναμονή αφίξεων

Στο μεταγραφικό μέτωπο οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να βάλουν τις επόμενες μέρες τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ τους, με την άφιξη των περισσοτέρων νέων αποκτημάτων.

Αύριο Παρασκευή (15/08), ανήμερα της Παναγίας, αναμένεται να φτάσουν στην πόλη της Βέροιας ο Αργεντινός μεσοαμυντικός Ρομπέρτο Μπατιόν και ένας έμπειρος αριστερός μπακ που έχει αγωνιστεί σε γνωστές ομάδες του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, για τον οποίο απομένουν μόνο τα τυπικά για να φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας», δεν έχει οριστεί ακόμα η ακριβής ημέρα της άφιξής του και πιστεύεται ότι θα βρίσκεται στην πόλη της Βέροιας το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Να σημειωθεί, τέλος, οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν την προσφορά τους στον Δημήτρη Παπαδόπουλο και περιμένουν την οριστική του απάντηση τις επόμενες μέρες, ενώ φαίνεται πως έχουν στα… σκαριά μία ακόμη μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση!

Άρεσε ο Κόβιτς

Στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χοσέ Γκρανέρο δοκίμασε τον 23χρονο Σέρβο επιθετικό Νεμάνια Κόβιτς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφησε καλές εντυπώσεις και μάλιστα πέτυχε το δεύτερο γκολ της «Βασίλισσας», με τον Ισπανό τεχνικό να έχει σκοπό να τον «τεστάρει» και στο εντός έδρας φιλικό του Σαββάτου με τον Πανθρακικό, ώστε να βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα.