ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2038 φορές

Έφτασε στη Βέροια ο Αριέλ Ιμπαγάσα, πλησιάζει ο "Παπ"!

Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας βρίσκεται από σήμερα το πρωί το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της «Βασίλισσας του βορρά», ο Αργεντινός μέσος Αριέλ Ιμπαγάσα!

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, για τον οποίο απομένουν μόνο τα τυπικά για να αποτελέσει και επίσημα μέλος των «κυανέρυθρων», βρέθηκε συνοδευόμενος από μέλη της νέας διοίκησης και μαζί με τον μάνατζέρ του σε γνωστό καφέ στο κέντρο της Βέροιας και όπως ήταν φυσικό κέντρισε τα βλέμματα του κόσμου!

Ο Ιμπαγάσα, που νωρίτερα είχε επισκεφθεί τόσο το γήπεδο της νέας του ομάδας όσο και το προπονητικό της κέντρο, από τα οποία έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, αναμένεται αύριο Σάββατο να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και το απόγευμα της ίδιας μέρας να βρεθεί στο Δημοτικό στάδιο της πόλης για τον φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό (19:00)!

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να φέρει στην ομάδα έναν ακόμη ικανότατο ποδοσφαιριστή, τον 32χρονο πρώην επιθετικό του Ατρομήτου, Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος όσο περνάνε οι μέρες βλέπει και με καλύτερο μάτι την συνεργασία του με τη «Βασίλισσα»!

Επίσης, έχουν σκοπό να κάνουν ένα ακόμη «μπαμ» με παίκτη που έχει αγωνιστεί σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν!!