ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1329 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με Μπατιόν στην πρόβα τζενεράλε με Πανθρακικό

Το έβδομο και τελευταίο φιλικό της φετινής προετοιμασίας της δίνει σήμερα το απόγευμα η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία υποδέχεται στις 7μμ (live από το kerkidasport.gr) στο Δημοτικό στάδιο της πόλης τον ενισχυμένο Πανθρακικό του Γκιγέρμο Πέρεζ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί την πρόβα τζενεράλε των «κυανέρυθρων» ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, με τον Χοσέ Γκρανέρο να αναμένεται να αποκαλύψει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του για το βασικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα απέναντι στην Skoda Ξάνθη.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να διαπιστώσει απέναντι στον Πανθρακικό την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και να έχει μια τελευταία εικόνα γύρω από την ετοιμότητα τους, ενώ παράλληλα θέλει να τους δει να διορθώνουν τα λάθη που έχουν κάνει στα προηγούμενα ματς.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή της «Βασίλισσας», ο οποίος θα έχει στην διάθεσή του και τον 32χρονο μεσοαμυντικό Ρομπέρτο Μπατιόν που αφίχθη χθες Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου, παρά το εορταστικό τριήμερο, αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι των «κυανέρυθρων» (δωρεάν είσοδος) για να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ εκτός απροόπτου θα δώσει το «παρών» στις κερκίδες και ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Αριέλ Ιμπαγάσα για να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα τους ομάδα!

Οι δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές, που έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανέρυθρους», αναμένεται να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια το αργότερο έως τη Δευτέρα.