ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1067 φορές

Ανακοίνωσε Μπατιόν η «Βασίλισσα»!

Στο ρόστερ της «Βασίλισσας του βορρά» ανήκει και επίσημα από σήμερα ο έμπειρος Αργεντινός μεσοαμυντικός Ρομπέρτο Μπατιόν.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, που είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του στον Άρη τη σεζόν 2008-2009, αφίχθη στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και μάλιστα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό του Σαββάτου (16/08) με τον Πανθρακικό.

Σήμερα (18/08) το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ενώ στην συνέχεια η απόκτησή του ανακοινώθηκε και επίσημα από τους "κυανέρυθρους":

"Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου ποδοσφαιριστή  Roberto Miguel Battion.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής:" Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και γίνομαι μέλος της ΒΕΡΟΙΑΣ. Έχω έρθει με πάρα πολλά όνειρα για την καινούργια σελίδα στην καριέρα μου και είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι η σεζόν αυτή θα είναι αρκετά καλή για την ομάδα μας."
Ο Roberto επέλεξε να αγωνίζεται με το No 6".

Το who is who

Ο Ρομπέρτο Μιγκέλ Μπατιόν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1982 στη Σάντα Φε της Αργεντινής, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έχει ύψος 1,88μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ουνιόν Σάντα Φε, με την πρώτη ομάδα της οποίας έπαιξε από το 2001 μέχρι το 2007.

Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή στην Αρχεντίνος Τζούνιορς για να ακολουθήσει ο Άρης το 2008. Στους «κίτρινους» αγωνίστηκε για ένα χρόνο, αφού τον επόμενο παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπάνφιλντ. Από το 2010 μέχρι και σήμερα φορούσε τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε.

Μάλιστα, είναι και κάτοχος δύο τίτλων, της Απερτούρα Αργεντινής με την Μπάνφιλντ το 2009 και του Κόπα Σουνταμερικάνα με την Ιντεπεντιέντε το 2010!