ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 4455 φορές

LIVE: ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό από το kerkidasport.gr τον τελευταίο φιλικό αγώνα της "Βασίλισσας του βορρά" με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-1

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλον, Βερτζος, Καταλά (46' Καλί), Αμαραντίδης, Μπατιόν (46' Σέντρικ), Βάσκες (46' Βεργώνης), Μπεν (79' Μάνος), Ντουμίτρου (46' Εσπάρθα / 69' λ.τ. Μπαργκάν), Χασελμπαϊνκ (46' Καλτσάς), Κάμπορα (46' Παυλίδης).  

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Φερνάντες, Παπαγεωργίου (77' Σδράβος), Σερφά, Εμπό, Λαδάκης (46' Μεχία), Τριανταφυλλάκος (46' Γκιγέρμο), Κάσες (46' Ντιγκινί), Τζάνης (61' Σαμπατ / 85' Φραγκούλης), Χασομέρης (46' Μπαϊκαρά), Τσουμάνης (71' Χρήστου), Αράμπα (46' Ιγκορ).  

Διαιτητής: Βρέσκας, Παρασίου, Γαβράς - Μελτζανίδης (Ημαθίας)


ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΓΩΝΑ:

Περισσότεροι από 700 φίλαθλοι βρίσκονται στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, ενώ το ματς παρακολουθεί ο Αριελ Ιμπαγάσα που συμφώνησε σε όλα με τους "κυανερυθρους". 

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ (19:25)

2' Εκπληκτικό σουτ στην κίνηση του Ντουμίτρου έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Φερνάντες! 

4' Σέντρα του Κάσες από αριστερά, ο Χασομέρης πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά ο Καντιμοίρης αποκρούει δύσκολα και ο επερχόμενος Εμπό δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

9' Ωραία κάθετη μπαλιά του Μπεν για τον Ντιμίτρου, ο οποίος σουτάρει δυνατά από πλάγια θέση για να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ ο Φερνάντες.

11' Λάθος γύρισμα του Μπατιόν, ο Αράμπα κλέβει τη μπάλα αλλά πλασάρει άστοχα τον Καντιμοίρη.

18' Εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Τριανταφυλλάκου για τον Αράμπα, ο οποίος μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη πλασάρει ιδανικά γράφοντας το 0-1!

30' Προσπαθεί να βγει με αξιώσεις η ΒΕΡΟΙΑ στην επίθεση αλλά δεν τα καταφέρνει, σε αντίθεση με τον Πανθρακικό που δείχνει πιο δεμένος και είναι αρκετά απειλητικός για την εστία της "Βασίλισσας".

44' Η ΒΕΡΟΙΑ κερδίζει πέναλτι αλλά ο Μπεν (που το κέρδισε) αστοχεί από τα 11 βήματα!

ΕΝΑΡΞΗ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ (20:30)

Με αρκετές αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες (δείτε στις συνθέσεις)...

50' Ανέβηκε κάπως η ΒΕΡΟΙΑ στο δεύτερο μέρος, πιέζει για την ισοφάριση χωρίς όμως να έχει απειλήσει ακόμα την αντίπαλη εστία.

55' Δυνατό σουτ του Μπεν στην κίνηση, ο Φερνάντες μπλοκάρει σταθερά.

65' Ωραία ενέργεια του Παυλίδη και σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα περνάει μόλις άουτ από το δεξί δοκαρι του Φενράντες!

78' Η ΒΕΡΟΙΑ ισοφαρίζει σε 1-1 με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Καλτσά!

79' Ο Μάνος από κοντά δεν προλαβαίνει να βρει τη μπάλα και χάνει την ευκαιρία για το 2-1!

90' Γκολ για στη ΒΕΡΟΙΑ με κοντινό σουτ του Δημήτρη Μάνου, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Φερνάντες σε διαδοχικά σουτ των Παυλιδη και Βεργώνη!

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...