ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1185 φορές

Γκρανέρο: «Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο που μας στήριξε»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και αισιόδοξος για την συνέχεια δήλωσε στο kerkidasport.gr ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Χοσέ Γκρανέρο, μετά την λήξη του νικηφόρου φιλικού παιχνιδιού απέναντι στον Πανθρακικό.

Τόνισε επίσης ότι τώρα πλέον ξεκινάει το δέσιμο της ομάδας μιας και ολοκληρώνεται μέρα με την ημέρα το ρόστερ της, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στους φιλάθλους για την στήριξή τους προς την ομάδα.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε:

«Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον κόσμο, γιατί είδα σήμερα ότι είχε μια προδιάθεση θετική απέναντι στην ομάδα, μας στήριξε ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για εμάς.

Θεωρώ ότι είχαμε και ένα χρέος απέναντί στους φιλάθλους καθώς με τον τρόπο που εξελίχθηκε η προετοιμασία δεν τους είχαμε προσφέρει κάτι θετικό για να δούνε μέχρι τώρα.

Όπως ξαναείπα όμως εμείς ήμασταν ήρεμοι γιατί έπρεπε να βλέπουμε συγκεκριμένα πράγματα, με βάση τον τρόπο με τον οποίο κύλησε η προετοιμασία και οι μεταγραφικές κινήσεις.

Πλέον είμαστε σχεδόν όλοι και τώρα πρέπει να χτίσουμε την ομάδα μαζί με τα καινούργια παιδιά που ήρθαν πριν από λίγες μέρες. Πρέπει τώρα να αρχίσει το δέσιμο».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό:

«Η αλήθεια είναι ότι ο σχεδιασμός του παιχνιδιού είχε να κάνει με τα παιδιά που ήρθαν τελευταία στην ομάδα, ώστε να μπουν αυτοί και να ξεκινήσουν για να δούμε πόσα αγωνιστικά λεπτά μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου, αυτοί που ήρθαν τώρα τελευταία, ο Κάμπορα και ο Ντουμίτρου που έχουν λίγες μέρες στην ομάδα, ο Μπατιόν που ήρθε μόλις χθες, οι Καταλά και Χάσελμπαϊνκ που βρίσκονται περίπου μια εβδομάδα μαζί μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε αυτό που θέλαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα που είναι πιο πολύ δουλεμένη μαζί μας ήξερε τι να κάνει στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες είχαν τον ρυθμό, είχαν την ένταση που χρειαζόταν, είχαν τους αυτοματισμούς, τις κινήσεις, την συνεννόηση, τις συνεργασίες, πράγματα τα οποία έχουμε δουλέψει.

Ανέβασαν λοιπόν τον ρυθμό και είδαμε αυτό που θέλαμε να δούμε μέσα στο γήπεδο, ανεξάρτητα αν αυτό οδήγησε και στην ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου ημιχρόνου».

Για το αν θα συνεχιστεί η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

«Πιστεύω πως ναι θα συνεχιστεί. Είμαστε μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά δεν θα έλεγα ότι ακόμα έχουμε κλείσει το ρόστερ. Θα χρειαστούν 2-3 ακόμη διορθωτικές κινήσεις».

Για τον αν έχει καταλήξει στον βασικό κορμό:

«Ο κορμός θα λέγαμε ότι είναι ήδη έτοιμος, οι σκέψεις μας είναι ήδη κατασταλαγμένες, αλλά από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε. Όπως σας είπε και την προηγούμενη φορά έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και θα δείτε ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως και έγινε.

Είμαστε σε συνεργασία με τη διοίκηση και βλέπουμε ότι υπάρχει όρεξη να τελειοποιήσουμε το ρόστερ σε κάποιες θέσεις που ακόμα χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές.

Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν σας λέω ότι την ερχόμενη εβδομάδα, παρότι είναι βδομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα, σίγουρα θα έχουμε τις τελειωτικές κινήσεις».

Για το αν συμβαίνει κάτι και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο Σέντρικ, ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία:

«Ο Σέντρικ ήταν ένα «στοίχημα» για εμάς, ένα παιδί στο οποίο θέλαμε να επενδύσουμε για το μέλλον. Γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά ποιος ποδοσφαιριστής είναι.

Αυτή τη στιγμή το θέμα έχει να κάνει με τους δικηγόρους, οι οποίοι βλέπουν κάποια τελευταία χαρτιά που έχουν να κάνουν με την ενσωμάτωση του παίκτη στην ομάδα. Εμπιστευόμαστε αυτά που μας έχουν στείλει και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει η μεταγραφή.

Δεν σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ακόμα υπό δοκιμή, απλά η καθυστέρηση έχει να κάνει με κάποια διαδικαστικά θέματα. Δεν περιμέναμε να δούμε αυτές τις εμφανίσεις από τον Σέντρικ για να επενδύσουμε πάνω του».