ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 779 φορές

Μάνος: «Δώσαμε αισιοδοξία στους φιλάθλους μας»

Στο kerkidasport.gr μίλησε ο νεαρός επιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Δημήτρης Μάνος, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ της «Βασίλισσας» στο φινάλε του τελευταίου "τεστ" με τον Πανθρακικό, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρώτη φιλική νίκη της.

Ο ταλαντούχος στράικερ, μιλώντας στο νέο συνεργάτη μας Κώστα Βύζα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους που έχει η ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά:

Δημήτρη πέτυχες το νικητήριο γκολ της ομάδας σου απέναντι στον Πανθρακικό, στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα χάρισες την πρώτη νίκη στα φιλικά προετοιμασίας. Πως νιώθεις γι’ αυτό;

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Πέτυχα αυτό που ήθελα στο ματς και είμαι χαρούμενος γιατί δώσαμε αισιοδοξία στους φιλάθλους που μας στηρίζουν. Μετά από αυτή τη νίκη ανέβηκε η ψυχολογία μας και αυτό πιστεύω θα παίξει κύριο ρόλο για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Πιστεύω να μου δοθούν και άλλες ευκαιρίες γιατί είμαι πρόθυμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα με πρώτο αγώνα εντός έδρας απέναντι στην Ξάνθη. Τί να περιμένει ο κόσμος από τη «Βασίλισσα» και μέχρι που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα;

«Απώτερος στόχος της ομάδας είναι το ποιοτικό και καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να μείνουν οι φίλαθλοι ευχαριστημένοι διότι έχουμε σκοπό να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε και να δουλέψουμε σκληρά για ένα ικανοποιητικό και καλό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε όλα τα παιδιά να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι ακόμα και μέσα στην πρώτη πεντάδα που είναι ένα όνειρο για εμάς τους ίδιους και φυσικά για τους φιλάθλους μας».

Προέρχεσαι από την ομάδα νέων της ΒΕΡΟΙΑΣ. Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να στηριχθεί και στα τμήματα υποδομής της;

«Θεωρώ ότι η κάθε ομάδα και γενικά οι προπονητές θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα και γενικά τα θετικά στοιχεία από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά τους οι νεαροί παίκτες θα πρέπει να αντλούν τα θετικά στοιχεία από τους μεγαλύτερους και φυσικά πιο έμπειρους παίκτες».

Ποίοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για την νέα χρονιά;   

«Στόχος μου είναι να εκμεταλλεύομαι την κάθε ευκαιρία που μου δίνεται από τον προπονητή μου, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μου και φυσικά να πετυχαίνω γκολ, κάτι το οποίο προφανώς και είναι ο απώτερος στόχος ενός επιθετικού».

Κώστας Βύζας