ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 838 φορές

Κάμπορα: «Η ΒΕΡΟΙΑ έχει πλάνο για να πρωταγωνιστήσει»

Ο Αργεντίνος επιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, Χαβιέ Κάμπορα μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της «Βασίλισσας του βορρά».

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι στην Ελλάδα, δεν το σκέφτηκα καθόλου, ήθελα να γυρίσω και η πρόταση της ΒΕΡΟΙΑΣ μου προσέλκυσε το ενδιαφέρον. Η ΒΕΡΟΙΑ έχει πλάνο για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε αυτό που γίνεται», είπε αρχικά και συνέχισε, ερωτηθείς για το βαθμό της προσαρμογής στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας:

«Προσπαθώ να μάθω τους νέους μου συμπαίκτες, όλοι μαζί θέλουμε να εφαρμόσουμξ όσα ζητά ο προπονητής μας στον αγωνιστικό χώρο και μετά την πρώτη μεγάλη διακοπή στο πρωτάθλημα για τις εθνικές, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την ομοιογένεια μέσα στο γήπεδο. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας σε αυτό που θέλει ο προπονητής και να μεταφέρουμε μια συγκεκριμένη νοοτροπία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ανεξάρτητα από τη γλώσσα που μιλάει ο καθένας. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και με το ρόστερ που έχουμε, φιλοδοξούμε να μη μιλάμε για παραμονή, αλλά για το πλασάρισμα στην καλύτερη θέση».