ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1036 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία - Προσκύνημα στη Σουμελά

Στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο θα βρεθεί την Τετάρτη (20/08) η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η αποστολή της «Βασίλισσας», μετά την πρωινή προπόνηση που θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο προσκύνημα στην Παναγία του Πόντου, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Skoda Ξάνθη ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης (19/08), μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Χοσέ Γκρανέρο στους ποδοσφαιριστές του.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους από πέρσι Όστοϊτς και Μπαργκάν, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ερπάρθα που υπέστη τράβηγμα στο τελευταίο φιλικό με τον Πανθρακικό.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι αύριο Τετάρτη (20/08) το απόγευμα η ομάδα Κ20 του συλλόγου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στα Γιαννιτσά την τοπική Αναγέννηση, ενώ η Κ17 έχοντας στην σύνθεσή της και κάποιους παίκτες της Κ20 θα αγωνιστεί σε φιλικό τουρνουά που θα γίνει στον Αγ. Γεώργιο, με την συμμετοχή του τοπικού Απόλλωνα, της Νάουσας και του Εδεσσαϊκού.