ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1362 φορές

Τον Γιώργο Γεωργιάδη απέκτησε η ΒΕΡΟΙΑ!

Σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (19/08) την απόκτηση του 27χρονου πρώην επιθετικού του Π.Α.Ο.Κ. Γιώργου Γεωργιάδη!

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε αργά το απόγευμα στα γραφεία της Βεροιώτικης ΠΑΕ και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

"Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα που κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Με προσέγγισε ο Πρόεδρος και πραγματικά με έπεισε ότι έχει όραμα και στόχους που δεν περιορίζονται στην παραμονή. Ήρθα με τη φιλοδοξία να εκπληρώσουμε μαζί αυτούς τους στόχους."

Ο Γεωργιάδης επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 77 στην πλάτη.

Who is who

Ο Γεωργιάδης είναι γεννημένος στο Μητρούσι Σερρών στις 14.11.1987 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Πανσερραϊκό, στον οποίο πήγε το 2005 από τα τμήματα Υποδομής του Π.Α.Ο.Κ.

Για τον ίδιο εκείνο ήταν ένα μάθημα ζωής και έβαλε ως στόχο την επιστροφή του είτε στον Π.Α.Ο.Κ., είτε σε άλλο μεγάλο σύλλογο.

Καθιερώθηκε αμέσως σχεδόν με τον Πανσερραϊκό και συμμετείχε στην άνοδο στην Α’ Εθνική το 2008 και στην επιστροφή το 2010 (ως πρωταθλητές της Football League).

Με τη φανέλα του Πανσερραϊκού έκανε ντεμπούτο και στην Εθνική Ανδρών στα 23 του χρόνια, αφού ο Φερνάντο Σάντος τον χρησιμοποίησε σε φιλικό αγώνα εναντίον της Αυστρίας στις 17/11/2010 (1-2 για την Εθνική μας), τρεις μόλις μέρες μετά τα γενέθλιά του!

Η μεταγραφή του στον Π.Α.Ο.Κ. έγινε πραγματικότητα το 2011 και μέχρι πέρσι αγωνίστηκε σε 51 ματς του «δικεφάλου» σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.