ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1878 φορές

Νέα… έκπληξη με Κατίδη από τη «Βασίλισσα»! (video)

Μία ακόμη… έκπληξη, μετά την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη, επεφύλασσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία ανακοίνωσε την μεταγραφή του 21χρονου Γιώργου Κατίδη!

Ο πρώην παίκτης του Άρη και της Α.Ε.Κ. είχε πρόταση και από τον Ο.Φ.Η., αλλά προτίμησε τελικά να αγωνιστεί με τη φανέλα της «Βασίλισσας του βορρά» και μάλιστα σήμερα το πρωί έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα!

Ο Κατίδης είχε αποχωρήσει κακήν κακώς από την Α.Ε.Κ. στο τέλος της σεζόν 2012-13 μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό που έκανε μπροστά το κοινό των «κιτρινόμαυρων».

Η σύμπτωση είναι ότι σε εκείνο το ματς είχε σκοράρει κατά της ΒΕΡΟΙΑΣ!

Πέρσι αγωνίστηκε στην Ιταλία με την φανέλα της Νοβάρα και πλέον επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της «Βασίλισσας».

Η επίσημη ανακοίνωση της Βεροιώτικης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Κατίδη.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της Π.Α.Ε. και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στη Βέροια, μια ομάδα που πραγματικά έδειξε ότι με ήθελε, με πίστεψε και μου δίνει την ευκαιρία να δείξω πραγματικά αυτό που αξίζω. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, της διοίκησης αλλά και του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω όλων τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που δέχομαι αυτές τις ημέρες και να τους υποσχεθώ πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό." 

Ο Γιώργος επέλεξε να αγωνίζεται με το No 16».