ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1790 φορές

Το kerkidasport.gr «ακτινογραφεί» την φετινή ΒΕΡΟΙΑ

Το kerkidasport.gr πέρασε από μια πρώτη «ακτινογραφία» τους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά», σύμφωνα με τα όσα έδειξαν στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και σας παρουσιάζει παρακάτω τα... αποτελέσματα:

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παντσερίδης

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Τελικά παρέμεινε στο ρόστερ και όπως είδαμε στα περισσότερα φιλικά θα υπερασπιστεί και φέτος την εστία της «Βασίλισσας». Βέβαια η παρουσία του στα φιλικά δεν ήταν και τόσο σταθερή αλλά η εμφάνιση του στο τελευταίο φιλικό με τον Πανθρακικό ήταν εκπληκτική και ανάλογη της αξίας του.

ΤΖΙΝΑΡ: Προερχόμενος από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα ο νέος Ισπανός πορτιέρο της ΒΕΡΟΙΑΣ. Πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της ομάδας αλλά δεν ήταν απόλυτα σταθερός στην απόδοση του. Φαίνεται πάντως ότι προκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα καθώς δεν ήταν τυχαία στο ρόστερ των Μπλαουγκράνα και το μόνο που μένει είναι να το δείξει και στο γήπεδο.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: Υπέγραψε φέτος το επαγγελματικό του συμβόλαιο χωρίς όμως να του δοθούν ευκαιρίες στα φιλικά προετοιμασίας. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο γκολκίπερ με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και καλή τεχνική κατάρτιση με την μπάλα κάτω.

ΜΑΛΟΝ: Ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας για λογαριασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ. Σε όλα τα φιλικά, εκτός από αυτό με την Κέρκυρα, έπαιξε βασικός δείχνοντας ότι έχει μεγάλη αντοχή και είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Στα περισσότερα φιλικά είχε αμυντικά προβλήματα αλλά η απόδοσή του φαίνεται να ανεβαίνει σταδιακά, καθώς αγώνα με αγώνα δείχνει να γίνεται καλύτερος. Διαθέτει πάρα πολύ δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ!

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Ήρθε για να δοκιμαστεί και σίγουρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Ακραίος μπακ, κυρίως στην δεξιά πλευρά, πήρε χρόνο συμμετοχής σε πολλά φιλικά ξεκινώντας ακόμα και στην αρχική εντεκάδα. Αρκετά καλός αμυντικά όμως σίγουρα του λείπει η εμπειρία. Δεν έχει υπογράψει ακόμα επαγγελματικό συμβόλαιο και πιθανότατα να αγωνιστεί με την ομάδα των τμημάτων υποδομής.

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ: Ανανέωσε την συνεργασία του ο δυναμικός ακραίος μπακ δίνοντας για μια ακόμη χρονιά την λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Γνωστός για τις ικανότητες του, το περίσσιο πάθος και τη δύναμη σε όλες του τις μονομαχίες. Στα περισσότερα φιλικά υστέρησε επιθετικά καθώς δεν βρήκε κενούς χώρους ώστε να κάνει πλαγιοκοπήσεις.

ΚΑΤΑΛΑ: Παίκτης με μεγάλη εμπειρία από το Ισπανικό πρωτάθλημα και κυρίως με την φανέλα της Βιγιαρεάλ. Αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και σαν ακραίος αριστερός μπακ. Στα μέχρι τώρα φιλικά φάνηκε να τον διακρίνει μεγάλη άνεση και πάθος, ενώ έχει και γρήγορες αντιδράσεις. Σίγουρα έχει να δώσει ακόμα πολλά μιας και ενσωματώθηκε πρόσφατα στο ρόστερ της ομάδας.

ΚΑΛΙ: Επέστρεψε στο ρόστερ της «Βασίλισσας» δίνοντας λύση στα μετόπισθεν της ομάδας. Αντιμετώπισε στο παρελθόν αρκετά προβλήματα τραυματισμών αλλά τώρα δείχνει ότι είναι σε θέση να πετύχει πολλά και να γίνει βασικότατος στην εντεκάδα. Πολύ δυνατός στις ψηλές μονομαχίες και με γρήγορες αντιδράσεις και τοποθετήσεις. Πλεονέκτημα ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις τις άμυνας.

ΒΕΡΤΖΟΣ: Παρέμεινε στην ομάδα και θα προσπαθήσει και αυτός να δώσει το κάτι παραπάνω την φετινή χρονιά. Πολύ μαχητικός στις προσπάθειες του, έπαιξε βασικός σε πολλά από τα φιλικά προετοιμασίας. Ίσως θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικός στις κινήσεις και κυρίως στις μεταβιβάσεις του, ώστε να αποφεύγει κάποια εύκολα λάθη που έκανε στα φιλικά.

ΤΣΙΑΜΗΣ: Για πρώτη φορά ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ ο νεαρός κεντρικός αμυντικός. Άφησε καλές εντυπώσεις στα φιλικά και μάλιστα σκόραρε και ένα γκολ. Αρκετά γρήγορος αλλά σίγουρα του λείπει η εμπειρία για να μπορέσει να κερδίσει άμεσα μια θέση στην αρχική εντεκάδα.

ΟΣΤΟΪΤΣ: Αποκτήθηκε πέρσι σαν αμυντικό χαφ όμως έκανε πολύ καλές εμφανίσεις σαν στόπερ. Φέτος ξεκίνησε στα περισσότερα φιλικά ως κεντρικός αμυντικός αλλά ήταν επιρρεπής στα λάθη και πολύ αργός στις κινήσεις του. Στη διάρκεια κάποιων αγώνων πέρασε και ως αμυντικός χαφ έχοντας καλύτερη απόδοση.

ΒΕΡΓΩΝΗΣ: Είναι ο παίκτης που κράτησε τη «Βασίλισσα» στην Σούπερ Λιγκα με το «χρυσό» γκολ που πέτυχε την τελευταία αγωνιστική. Η… ανταμοιβή του ήταν το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, παραμένοντας στο ρόστερ της ομάδας. Αγωνίστηκε σε όλα τα φιλικά και μάλιστα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η απόδοση του κατά την διάρκεια τις προετοιμασίας δεν ήταν και τόσο καλή όσο πέρσι, ωστόσο έδειξε το τσαγανό που έχει και την μαχητικότητα του, ειδικά στο τελευταίο φιλικό με τον Πανθρακικό.

ΒΑΣΚΕΣ: Ήρθε από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και σίγουρα αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα στον χώρο του κέντρου. Διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και πάσες ακριβείας προς τους συμπαίκτες του. Δείχνει ότι θα έχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του κέντρου για την ΒΕΡΟΙΑ. Αναλαμβάνει τα περισσότερα στημένα της ομάδας του, ενώ το μειονέκτημά του είναι ότι δεν είναι τόσο γρήγορος όσο θα έπρεπε για την θέση του αμυντικού χαφ.

ΣΕΝΤΡΙΚ: Πολύ μεγάλο ταλέντο και ένας παίκτης στον οποίο θέλουν να επενδύσουν στην ΒΕΡΟΙΑ. Ανήκει στην Βαλένθια και ήρθε αρχικά για να δοκιμαστεί, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις στα φιλικά. Ένας παίκτης που μπορεί να αλλάζει άμεσα την μορφή του αγώνα. Αγωνίζεται στον άξονα και διαθέτει πολύ καλή τεχνική, ενώ είναι μαχητικός στα μαρκαρίσματα του και πολύ καλός στις στημένες φάσεις.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Φέτος δείχνει και πάλι αλλαγμένος προς το καλύτερο. Έχει περισσότερα τρεξίματα στον χώρο του κέντρου, δίνει πολλές μάχες, ωραίες πάσες και σίγουρα έχει καλύτερη φυσική κατάσταση από τις προηγούμενες σεζόν. Πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής παίζοντας στην βασική ενδεκάδα και έδειξε ότι φέτος θα είναι ένας από τους κινητήριους μοχλούς της ομάδας. Πέτυχε μάλιστα και ένα γκολ στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου.

ΜΠΑΤΙΟΝ: Ήρθε μόλις πριν λίγες μέρες στην ομάδα και ο Γκρανέρο τον έριξε αμέσως στα βαθιά, βάζοντας τον στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανθρακικό για να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται. Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μια ηγετική φυσιογνωμία στον χώρο του κέντρου. Έδειξε ότι βρίσκεται ακόμα πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα και αυτό είναι απολύτως λογικό, οπότε θέλει λίγο χρόνο για να βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Νέα πρόκληση στην καριέρα του νεαρού μέσου, ο οποίος ήρθε με μεταγραφή από τον Αγροτικό Αστέρα. Αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου και μάλιστα συμμετείχε σε αρκετά φιλικά της ομάδας, δείχνοντας όμως την απειρία του. Πιθανότατα θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πιο έτοιμος στη «Βασίλισσα».

ΚΑΛΤΣΑΣ: Αν και αρχικά είχε τεθεί εκτός ομάδας, έδειξε με την παρουσία του στα περισσότερα φιλικά ότι θα είναι μια δυνατή επιλογή στο ρόστερ της ομάδας. Είχε πολύ καλή παρουσία στους πιο πολλούς αγώνες προετοιμασίας, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ με πολύ ωραίες εκτελέσεις φάουλ. Παράλληλα, είχε καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του και ανέλαβε πολλά «στημένα».

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Ένας ακόμη παίκτης που αρχικά είχε τεθεί εκτός ομάδας, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα της διοίκησης. Παρέμεινε όμως στο ρόστερ καθώς δεν βρέθηκε κάποια καλή πρόταση και συμμετείχε στην προετοιμασία παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά. Η απόδοση του όμως δεν ήταν και πάλι η αναμενόμενη, αφού έκανε αρκετά λάθη ενώ τα τελειώματά του ήταν τις περισσότερες φορές άσχημα. Πέτυχε πάντως ένα γκολ στον φιλικό αγώνα με την Νίκη Βόλου.

ΝΤΟΓΟΣ: Υπέγραψε πέρσι επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε ως αλλαγή σε κάποια ματς. Φέτος πήρε χρόνο στα φιλικά αλλά η απόδοσή του κυμάνθηκε τις περισσότερες φορές σε μέτρια επίπεδα. Λόγω και των πολλών μεταγραφών που έγιναν στην μεσοεπιθετική γραμμή, το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός για να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά.

ΕΣΠΑΡΘΑ: Αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή για το φετινό ρόστερ της «Βασίλισσας». Παίκτης που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό, σίγουρα αποτελεί μια έμπειρη και αξιόπιστη λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή. Διαθέτει ταχύτητα, καλή τεχνική κατάρτιση, όμως στα περισσότερα φιλικά έδειξε ότι υστερεί λίγο στην τελική προσπάθεια. Αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και ιδιαίτερα στο τελευταίο φιλικό με τον Πανθρακικό.

ΧΑΣΕΛΜΠΑΪΝΚ: Ανιψιός του μεγάλου Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ, ήρθε στην ΒΕΡΟΙΑ για να πρωταγωνιστήσει. Με πολλές φιλοδοξίες και σκοπό να καθιερωθεί, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδειξε από την αρχή ότι διαθέτει μεγάλη εκρηκτικότητα στις κινήσεις του, είναι ιδιαίτερα ταχύς, όμως μειονέκτημά του αποτελούν κάποιες ατομικές ενέργειες που δεν καταλήγουν πουθενά.

ΝΤΙΜΙΤΡΟΥ: Ήρθε στην ομάδα με την μορφή δανεισμού από την σπουδαία Νάπολι. Συμμετείχε στην προετοιμασία της Ιταλικής ομάδας και έτσι ήρθε στην ΒΕΡΟΙΑ έτοιμος, δείχνοντας καλά στοιχεία στα δύο φιλικά που αγωνίστηκε. Έδειξε ότι θα έχει ηγετικό ρόλο στην επιθετική γραμμή της ομάδας, με καλές ενέργειες και όμορφα τελειώματα

ΜΠΕΝ: Έκανε εκπληκτική χρονιά πέρσι πετυχαίνοντας δεκαπέντε γκολ και τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ. Σενάρια θέλανε τον επιθετικό της «Βασίλισσας» να μετακομίζει στον Ολυμπιακό ή σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, όμως ο Γάλλος σκόρερ παρέμεινε στο «κυανέρυθρο» ρόστερ αποτελώντας μια πολύ καλή λύση στο επιθετικό κομμάτι. Στα φιλικά προετοιμασίας φάνηκε να κρατά δυνάμεις για την έναρξη του πρωταθλήματος!

ΜΑΝΟΣ: Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο νεαρός επιθετικός σκόραρε δύο γκολ στα φιλικά προετοιμασίας. Δείχνει να έχει καλύτερη παρουσία από πέρσι καθώς παρουσιάζεται αρκετά κινητικός, συμμετέχοντας σε όλες τις φάσεις και δίνοντας αρκετές μονομαχίες στην αντίπαλη άμυνα.

ΚΑΜΠΟΡΑ: Γνωστός από το πέρασμα του στον Άρη πριν λίγα χρόνια, όπου έκανε  δύο εξαιρετικές σεζόν πετυχαίνοντας πολλά τέρματα. Σε αυτή την ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα βασίστηκαν στη ΒΕΡΟΙΑ και έτσι θα είναι ο παίκτης που θα βρίσκεται μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Στα φιλικά που χρησιμοποιήθηκε έδειξε ανέτοιμος αλλά σίγουρα η εμπειρία του και η ικανότητά του θα φανούν με την έναρξη του πρωταθλήματος.