ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1170 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ζεστός ο κόσμος για την πρεμιέρα με Ξάνθη!

Μπροστά σε γεμάτες κερκίδες αναμένεται να διεξαχθεί το Κυριακάτικο (24/08, 19:15) εντός έδρας ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τη Skoda Ξάνθη, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2014-2015.

Ο φίλαθλος κόσμος  της ομάδας είναι ιδιαίτερα ζεστός τον τελευταίο καιρό, λόγω των πολλών και σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων που έχει κάνει η νέα διοίκηση και δείχνει διατεθειμένος να σταθεί φέτος ακόμα περισσότερο στο πλευρό της ιστορικής «Βασίλισσας»!

Ήδη τα εισιτήρια, τόσο για τον αγώνα της πρεμιέρας όσο και τα διαρκείας, παρουσιάζουν τις τελευταίες μέρες αυξημένη ζήτηση, με τους φίλους της ομάδας να θέλουν να δουν από κοντά τη νέα ΒΕΡΟΙΑ που χτίζει ο Χοσέ Γκρανέρο αλλά και τα σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα των «κυανέρυθρων».

Παράλληλα, εντυπωσιακή ατμόσφαιρα ετοιμάζουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της «Βασίλισσας», οι οποίοι έχουν στόχο να γίνουν ο… δωδέκατος παίκτη της αγαπημένης τους ομάδας!

Να σημειωθεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ξάνθη είναι στα 10 και 15 ευρώ (τα παιδιά κάτω των 12 ετών εισέρχονται δωρεάν), ενώ οι κάρτες διαρκείας διατίθεται σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 100 ευρώ!

* Στην θύρα 5 του Δημοτικού σταδίου αναμένεται να βρεθούν και 150-200 εκδρομείς από την Ξάνθη.