ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1163 φορές

Με ελλείψεις η «Βασίλισσα» στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ

Τον πρώτο της αγώνα για τον φετινό «μαραθώνιο» της Σούπερ Λιγκ δίνει την Κυριακή (24/08, 19:15) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο της πόλης την ενισχυμένη Skoda Ξάνθη.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Χοσέ Γκρανέρο προσπάθησε την τελευταία εβδομάδα να καταλήξει στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα απέναντι στους «Ακρίτες», κάτι βέβαια που μόνο εύκολο δεν ήταν καθώς η ομάδα έχει αποκτήσει πλέον πολλούς και ισάξιους ποδοσφαιριστές!

Πάντως, τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος εκτός από τις γνωστές απουσίες των τιμωρημένων Όστοϊτς, Μπαργκάν και του τραυματία Εσπάρθα, δεν θα έχει στην διάθεσή του και τους Μπατιόν, Σέντρικ μιας και υπήρξε καθυστέρηση στην έκδοση των δελτίων τους, όπως και τον ανέτοιμο Κατίδη. 

Ωστόσο η ομάδα πλέον διαθέτει αρκετούς ακόμη αξιόλογους παίκτες και είναι σίγουρο ότι θα τους αντικαταστήσουν επάξια.

Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε στο Δημοτικό στάδιο ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν (φωτο κάτω) και ακολούθησε η τελευταία προπόνηση των «κυανέρυθρων», με τον Γκρανέρο να ανακοινώνει μετά το τέλος της τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Αυτοί είναι οι εξής: 

Καντιμοίρης, Τζιναρ, Καταλά, Καλί, Τσιάμης, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Mαλόν, Βεργώνης, Βάσκες, Παυλίδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Χασελμπαϊνκ, Μάνος, Κάμπορα.