ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1323 φορές

Η "Βασίλισσα" σε χρειάζεται, εσύ θα λείπεις;

Μετά από μια δεκαετία έχοντας τον Γιώργο Αρβανιτίδη στο τιμόνι, η Βέροια άλλαξε σελίδα για ακόμη μια φορά στην ιστορία της, αφού ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι ο Θοδωρής Καρυπίδης. 

Η αλλαγή ιδιοκτησίας σήμαινε και την έναρξη ενός μεταγραφικού ντεμαράζ, με σπουδαία και γνώριμα ονόματα να υπογράφουν στην ομάδα μας. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, «γνωστά» ονόματα βλέπουν με άλλη προοπτική μια μεταγραφή στη Βασίλισσα του Βορρά. Η Βέροια με τις μεταγραφικές της κινήσεις κέντρισε το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και ανέβασε το «prestige» της με τις μεταγραφές που πραγματοποίησε και πιθανόν να πραγματοποιήσει. Μεταγραφές οι οποίες «ζέσταναν» τον κόσμο της Βασίλισσας και του έδωσαν ένα νέο όραμα για το μέλλον της ομάδας.

Πέρσι, ακούσαμε ανθρώπους από τη Βασίλισσα να λένε πως ο στόχος ήταν διαφορετικός από εκείνον της παραμονής. Αλλά φτάσαμε στην 34η αγωνιστική για να πανηγυρίσουμε την παρουσία μας για τρίτη διαδοχική χρονιά στα σαλόνια της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Οι φίλαθλοι είναι αισιόδοξοι, όμως πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο της ομάδας και να τη στηρίξουν όσο ποτέ άλλοτε. Η φετινή χρονιά είναι η πιο δύσκολη από τις προηγούμενες δύο. Γιατί; Διότι, αρχικά, η παράδοση θέλει τη Βέροια μετά από τρεις διαδοχικές χρονιές να υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Έπειτα, φέτος πέφτουν τέσσερις ομάδες και όχι δύο. Και τρίτον και πιο σημαντικό η ομάδα βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση. Η ιδιοκτησία άλλαξε, ο τρόπος λειτουργίας του club άλλαξε. Πλέον η Βασίλισσα του Βορρά κινείται σε ρυθμούς ισπανικούς, και η πίστωση χρόνου και κατανόησης αποτελεί το Α και το Ω ώστε να αφομοιωθεί το ισπανικό μοντέλο και να αρχίσει να δείχνει τα πρώτα του αποτελέσματά.

Εν κατακλείδι, αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας, δεν είναι μεγάλα λόγια, αυτό που χρειάζεται είναι η ταπεινότητα και η σεμνότητα. Πρέπει να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και κάθε αντίπαλο στα μάτια. Η Βέροια μπορεί να μεγαλώσει, τόσο, ώστε να μη τη χωράνε πλέον τα σύνορα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά για να επιτευχθούν όλα αυτά, χρειάζεται και την παρουσία του κόσμου της.

Χρειάζεται νέους και παλιούς στρατιώτες να την στηρίξουν, όπως κάποτε. Με οδηγό το παρελθόν, το οπαδικό κίνημα της Βέροιας μπορεί να ακμάσει ξανά, μπορεί να φτάσει στα επίπεδα ακμής που βρισκόταν. Και γιατί όχι, σύντομα, όλοι μαζί να δούμε τη “Βέροια” να μεταμορφώνεται σε “Veria”. Οι δικαιολογίες τέλειωσαν όπως και τα ψέματα, η ομάδα άλλαξε σελίδα και χρειάζεται εσένα φίλαθλε που διαβάζεις τώρα αυτό το κείμενο δίπλα της, χρειάζεται τη φωνή σου και τη στήριξη σου! Ο αγώνας προς την εδραίωση και την καταξίωση ξεκινά στης 24 Αυγούστου 2014 και ώρα 19:15.

Η Βασίλισσα σε χρειάζεται, εσύ θα λείπεις;

Από την σελίδα "Η μοναδική Βασίλισσα του Βορρά - Βέροια" στο Facebook