ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Παρκάρω όπου γουστάρω"!

Πρόκειται για πραγματική ιστορία! Σάββατο βράδυ, στο κέντρο της Βέροιας η κίνηση αυξημένη (όπως κάθε Σάββατο), με τα εστιατόρια και τα καφέ - μπαρ να είναι γεμάτα από κόσμο.

Στην συμβολή των οδών Ελιάς - Μητροπόλεως, πάνω στην στροφή όπου υπάρχει και διάβαση πεζών, ασυνείδητος νεαρός οδηγός έχει παρκάρει το αμάξι του όπως τον βόλεψε, με τα 2/3 του οχήματος να βρίσκονται κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου (!!!) και τα διερχόμενα αυτοκίνητα να αναγκάζονται να σταματάνε, για να περάσει αυτό από το αντίθετο ρεύμα, με σοβαρό κίνδυνο ατυχήματος τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους πεζούς!

Επί δύο και πλέον ώρες το συγκεκριμένο αμάξι παρέμεινε εκεί, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τουλάχιστον 5 φορές πέρασε από μπροστά του περιπολικό της αστυνομίας, χωρίς να καλέσουν επί τόπου τον γερανό (άραγε υπάρχει ακόμα;) και να το πάρει... σηκωτό!!!

Μάλιστα και το ίδιο το περιπολικό... μποτιλιαρίστηκε στο σημείο που ήταν "παρκαρισμένο" το εν λόγω αυτοκίνητο, κάτι που σχολιάστηκε... ποικιλοτρόπως από τους θαμώνες των καταστημάτων!

Τελικά, μετά από ώρα, πέρασε το ανακριτικό κλουβάκι της τροχαίας και έκοψε μια κλήση στον ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος επί δύο και πλέον ώρες δυσκόλεψε τις ζωές όσων κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο της πόλης!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (5/12/22)