ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 491 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Σημαντικές νίκες για τις ομάδες Κ17 και Κ16

Σημαντικές νίκες πέτυχαν αυτή την αγωνιστική η ομάδα Κ17 και Κ16 της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενώ αντίθετα η Κ14 ηττήθηκε από τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ - ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ17 ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μία ακόμα σημαντική νίκη κατάφεραν να πάρουν οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην Ειδική Κατηγορία Κ17 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Π.Ο.Τ Ηρακλή.

Παρά τις σημαντικές απουσίες της η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν άφησε καμία υποψία αμφισβήτησης στην αντίπαλη ομάδα για τον τελικό νικητή του αγώνα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4' για τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Δημόπουλο, ενώ στο 35' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 1-1.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι "κυανέρυθροι" αύξησαν την πίεση στους αντιπάλους και κατάφεραν στο 70' και 72' να προηγηθούν με γκολ στου Χατζηπάντου και Δημόπουλου αντίστοιχα, όμως στο 75' ο Ηρακλής μείωσε το σκορ σε 3-2.

Οι Βεροιώτες όμως συνέχισαν να είναι ανώτεροι και στο 78' με τον Λαφάρα και στο 80' με τον Φούγια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2!

Το τελικό σκορ σε συνάρτηση με τα άλλα αποτελέσματα των ομάδων έφερε την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ μια ανάσα (-1) από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΝΠΣ VERIA Κ17 (Α. Χατζάρας): Διαμαντόπουλος, Καρύδας, Δούκας, Αποστολόπουλος, Καφτιράνης, Φούγιας, Σαββίδης, Δημόπουλος, Λαφάρας, Χατζηπάντος, Βασιλακάκης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ16 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, καθώς κέρδισε με σκορ 2-1 για την 4η αγωνιστική, έναν βασικό διεκδικητή του πρωταθλήματος, την ομάδα των ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη και πραγματοποίησαν έναν δυνατό αγώνα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Τελικά αυτή που τα κατάφερε ήταν η ΒΕΡΟΙΑ με σκόρερ τους Γελαδάρη, αυτογκόλ/ Νικόπουλο.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κουλούρας.

ΝΠΣ VERIA Κ16 (Αντώνης Παπατζίκος ): Καραμίχος, Πίτσης, Στεργιόπουλος, Τσουλτσίδης, Μπάμπαλος, Μαντζιουκόπουλος, Νανόπουλος, Μαμουτοπουλος, Χατζηθεοδώρου, Στραβέλας, Δολδούρης.
Στην αποστολή της ομάδας ήταν και οι: Κοτρώνης, Γελαδάρης, Ντοκάϊ, Κατσαβός, Κούτλας, Μελιόπουλος.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Κυριάκος Καρασαββίδης): Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζίμος, Μιχαλακάκης, Νικόπουλος, Μάρκου, Δούμπης, Φωτεινιάς, Πετρόπουλος, Στουγιανόπουλος, Γιάντσης.
Στην αποστολή της ομάδας ήταν και οι : Μίχος, Νίλας, Αθανασιάδης, Ανάστου, Μπρουσκέλης, Τσακστάρης, Μπαντής.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ14 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ14 της ΕΠΣ Ημαθίας η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ ηττήθηκε εντός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα των ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, με σκορ 0-1. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κουλούρας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ12 - Κ10 - Κ08 - Κ06

Δυνατούς αγώνες πραγματοποίησαν τα τμήματα υποδομών της ΒΕΡΟΙΑΣ με τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΣΤΕΡΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

Οι μικροί αθλητές και των δυο ομάδων προσπάθησαν και πρόσφεραν δυνατούς αγώνες σε επιβαρυμένα μάλιστα τερέν και κατάφεραν να ενθουσίασαν και να χαροποιήσουν τους φιλάθλους – γονείς που τους παρακολούθησαν.