ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1554 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: «Βλέπουν» Ο.Φ.Η. και… μεταγραφές!

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΒΕΡΟΙΑΣ μιας και η ομάδα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας με 3-2 της Ξάνθης έπειτα από καλή εμφάνιση.

Κάτι που είχε να γίνει από τη σεζόν 1997-98, όταν η «Βασίλισσα» είχε νικήσει εντός έδρας με 4-2 την Καβάλα!

Πλέον, οι «κυανέρυθροι» στρέφουν την προσοχή τους στο δύσκολο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Ο.Φ.Η. στο Ηράκλειο της Κρήτης, με την προετοιμασία να ξεκινάει το πρωί της Τετάρτης (27/08), μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Χοσέ Γκρανέρο στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του μιας και οι Μπαργκάν, Όστοϊτς εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν, ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως και ο Εσπάρθα θα ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα δώσει κανονικά το «παρών».

Η μοναδική εκκρεμότητα μέχρι στιγμής έχει να κάνει με τους Μπατιόν, Σέντρικ και Κατίδη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς της πρεμιέρας με την Ξάνθη. Αν δεν προκύψει πάντως κάποιο απρόοπτο, τα δελτία των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες στα γραφεία της Βεροιώτικης ΠΑΕ, ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο «Γεντί Κουλέ».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να προχωρήσουν σε 2-3 ακόμα κινήσεις (αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ και υπό προϋποθέσεις σέντερ φορ) για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους.

Μάλιστα, η μία από αυτές δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση!