ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Ενεργοποιήθηκε η βομβα... Ραούλ Μπράβο!! (video)
Το νέο μεγάλο απόκτημα της "Βασίλισσας" λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μαζί με το μέλος της διοίκησης Αργύρη Πρόιο...
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2940 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ενεργοποιήθηκε η βομβα... Ραούλ Μπράβο!! (video)

Μπορεί οι αρχικές εκτιμήσεις να έλεγαν ότι η περίπτωση της απόκτησής του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο οι ιθύνοντες της Βεροιώτικης ΠΑΕ δεν το έβαλαν κάτω και τελικά κατάφεραν να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» και να τον ντύσουν στα «κυανέρυθρα»!

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού, Ραούλ Μπράβο, ο οποίος κάτω από πλήρη μυστικότητα έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης (27/08) στην πόλη της Βέροιας και αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας, έβαλε στην συνέχεια την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο αποτελώντας μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία της «Βασίλισσας του βορρά»!!

Οι «κυανέρυθροι», όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά το kerkidasport.gr, είχαν προσεγγίσει τον πολύπειρο αριστερό αμυντικό και πριν από δύο περίπου εβδομάδες, ωστόσο η αρχική του απάντηση δεν άφηνε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας μιας και ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είχε ως προτεραιότητα την παραμονή του στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Πριν από λίγες μέρες όμως, η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν (Κόρδοβα) και την οποία βοήθησε σημαντικά στο να κερδίσει την άνοδο στην Primera Division, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασία της με τον Ραούλ Μπράβο μετά από απόφαση του προπονητή του.

Από την στιγμή λοιπόν που ο Ισπανός «σταρ» έμεινε ελεύθερος, ζύγισε και πάλι όλες τις παραμέτρους και αποφάσισε να δεχθεί την δελεαστική πρόταση της «Βασίλισσας» και να επιστρέψει στο Ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από τρία χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για την απόκτηση του Ραούλ Μπράβο αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου ποδοσφαιριστή Raul Bravo Sanfelix.
Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της Π.Α.Ε. και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Έρχομαι με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και θέλω με την εμπειρία μου και με πολύ σκληρή δουλειά να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη αυτή".
O Raul επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 2".

Who is who

Ο Ραούλ Μπράβο, που έχει αγωνιστεί 14 φορές με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας ενώ τη σεζόν 2001-02 κατέκτησε το Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, ανήκε στον Ολυμπιακό την τετραετία 2007-2011, ενώ στο ενδιάμεσο (2009) είχε δοθεί δανεικός στην Νουμάνθια.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ, ενώ μετά την αποχώρησή του αγωνίστηκε σε Ράγιο Βαγεκάνο, Γκέρμιναλ (Βέλγιο) και Κόρδοβα.