- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1436 φορές
Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΦΑΣ Νάουσα - Έπεται συνέχεια!
Την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα, ενώ έπεται και συνέχεια όπως άλλωστε σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα καλωσορίζει στην ομάδα την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Αντώνη Γιαμαλίδη, που ήρθε από τα Γιαννιτσά για να βοηθήσει την αγαπημένη μας ομάδα. Επέστρεψε επίσης ο Τάσος Σάκκος από τα Λευκάδια.
Ακόμη αποκτήθηκαν ο 23χρονος Βασίλης Ηλίας, που αγωνίζεται στην άμυνα και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, καθώς και ο συνομήλικος του Μιχάλης Καραμήτρος που αγωνίστηκε πέρσι στην Γ Εθνική.
Η διοίκηση της Νάουσας θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες κι άλλες μεταγραφές που θα δυναμώσουν το ρόστερ της ομάδας.
Ήρθε η ώρα και οι φίλαθλοι της Νάουσας να στηρίξουν δυναμικά με την παρουσία τους αυτή τη προσπάθεια.
Σχετικά Άρθρα
-
Τιμωρία της Βέροιας που ανοίγει νέο μέτωπο – Το παρασκήνιο "βρυχάται" ξανά; -
Βέροια: Η δύναμη του κόσμου ως προϋπόθεση ανάπτυξης & το υποθετικό σενάριο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα -
Ο Χρήστος Κουκόλης ανοίγει τα χαρτιά του: Βέροια, άνοδος και ο δύσκολος τραυματισμός -
Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές των Κυριακάτικων αγώνων Βέροιας και Αλεξάνδρειας








