ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 744 φορές

Ισόπαλη με Μακεδονικό η Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς μεταξύ των ομάδων Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Μακεδονικού, που έγινε την Τετάρτη (4/1) για την 9η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της SL2.

Ήταν ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι που το παρακολούθησε μεγάλος αριθμός φιλάθλων στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου. Οι σημαντικές απουσίες αθλητών της ΒΕΡΟΙΑΣ, που ταλαιπωρούνται αυτό τον καιρό από τραυματισμούς αλλά και ιώσεις, της στέρησαν δύο βαθμούς από την συνέχεια του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως αυτή του Μακεδονικού.

Στο ξεκίνημα ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Στο 21' η ομάδα του Μακεδονικού άνοιξε τελικά το σκορ με μακρινό διαγώνιο πλασέ του Γρηγοριάδη. Η ΒΕΡΟΙΑ ανέβασε την απόδοση της αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι "κυανέρυθροι" ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αυξάνοντας την ένταση και κατάφεραν στο 50' να ισοφαρίσουν το σκορ με κεφαλιά του Τούφα μέσα από την μικρή περιοχή του Μακεδονικού και μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα η ομάδα του Μακεδονικού προσπάθησε να φτάσει στη νίκη χάνοντας μερικές ευκαιρίες, αλλά οι αθλητές της ΒΕΡΟΙΑΣ ανέκοπταν τις προσπάθειές τους, με το τελικό 1-1 να αφήνει και τις δύο ομάδες ανικανοποίητες.

ΒΕΡΟΙΑ (Α. Ανθυμιάδης): Αδαμίδης Θ, Γρατσιάνος, Σουπιάδης, Τάσο Φ., Φωτόπουλος, Γιαγτζιδης, Τούφας, Παναγιωτίδης, Χοχλιούρος, Καρασαρίδης, Χαβιαρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κετόγλου, Λαφάρας, Τέγος Τρ., Τέγος Αθ., Φούγιας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γκούντας-Θεοδωρίδης): Σακαλής, Μαργαριτίδης, Κωνσταντινίδης, Φαϊτατζόγλου Α., Κώτελης, Ιωαννίδης, Γιαπαντζόγλου, Μαυρίδης, Δημητρίου, Γρηγοριάδης, Χερίδης. Έπαιξαν ακόμη οι Παναγιωτίδης, Φαϊτατζόγλου Κ., Δεληχατζής.