ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 788 φορές

Οδεύει προς Κύπρο ο Μοχάμεντ Μπεν

Στην Κύπρο φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο παλιός ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Μοχάμεντ Μπεν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.kerkida.net η ομάδα του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του El Fardou Ben. Οι πιθανότητες υλοποίησης αυτής της σπουδαίας μεταγραφής είναι πάρα πολλές και ουσιαστικά το deal φαντάζει δεδομένο.

Πρόκειται για 33χρονο μεσοεπιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον φορ, στα άκρα αλλά και ως προωθημένος. Βρίσκεται στον Ερυθρό Αστέρα εδώ και 6 σερί χρόνια έχει πανηγυρίσει 5 πρωταθλήματα Σερβίας ενώ συμμετείχε και 2 φορές στους ομίλους του Champions League. Έχει συμμετοχές και σε ομίλους του Europa League. Πρόκειται αναμφίβολα για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις, με κατακτήσεις τίτλων και μια μεγάλη προσωπικότητα την οποία χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Μπεν έχει συνεργαστεί με επιτυχία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόσο σε Πανιώνιο όσο και Ερυθρό Αστέρα. Ο Σέρβος τεχνικός είχε φέρει τον Μπεν στο Βελιγράδι που μέχρι και σήμερα βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας.

Την φετινή χρονιά ο Μπεν έχει 11 συμμετοχές και έχει σκοράρει 2 τέρματα. Συνολικά με τα ερυθρόλευκα έχει 83 τέρματα σε 196 συμμετοχές. Ο Μπεν είναι διεθνής με τις Κομόρες έχοντας απολογισμό 17 τέρματα σε 33 συμετοχές.