ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 5869 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: «Ανάσα» χωρίς να αγωνιστεί - Μετράει επιστροφές ενόψει Θεσπρωτού

Βαθμολογική ανάσα πήρε η ΒΕΡΟΙΑ χωρίς να αγωνιστεί, καθώς για την εμβόλιμη 18η αγωνιστική της SL2 πρόσθεσε τρεις πόντους στο ενεργητικό της από το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τους 16 βαθμούς (έχοντας ένα ματς λιγότερο) και αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με τον Ηρακλή Λάρισας στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από πάνω τους έχουν τον Απόλλωνα Πόντου με έναν βαθμό περισσότερο.

Όπως γίνεται κατανοητό, τα δύο ματς που ακολουθούν, την Κυριακή με τον Θεσπρωτό (εντός) και τη Μ. Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ Β’ (εκτός), είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την «Βασίλισσα», αφού εάν καταφέρει να πάρει τουλάχιστον 4 πόντους, θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα ματς που ακολουθούν μετά το Πάσχα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σπύρος Μπαξεβάνος μετράει επιστροφές για την αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό, αφού θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κολλαρά και Περδίκη που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ κανονικά προπονούνται οι Μασούρας, Ελευθεριάδης και πιθανότατα θα βρίσκονται στην διάθεση του Γιαννιτσιώτη τεχνικού.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου (8/4) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το οριακό παιχνίδι με την ομάδα της Ηγουμενίτσας.