ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 5040 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες από τη Ρώμη οι αθλητές των τμημάτων υποδομών

Γεμάτοι εικόνες και εμπειρίες επέστρεψαν από το Roma International Cup 2023 | Youth Football Tournament στην βάση τους οι αποστολές των μικρών αθλητών των τμημάτων υποδομών Κ16 και Κ13 της Βασίλισσας.

Το ταξίδι τους ξεκίνησε την Πέμπτη 06 Απρ και από την Ηγουμενίτσα επιβιβάστηκαν στο πλοίο που τους μετέφερε μετά από πολύωρο ταξίδι το πρωί της επόμενης ημέρας (07 Απρ) στο Μπάρι της Ιταλίας και κατόπιν απευθείας οδικός στο La Borghesiana Sport Centre της Ρώμης

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (07 Απρ) το τμήμα Κ16 αγωνίστηκε με την ομάδα PRO ROMA από την Ιταλία από την οποία οι αθλητές επηρεασμένοι από το πολύωρο ταξίδι ηττήθηκαν στο 72΄του αγώνα με 1-0, ενώ το τμήμα Κ13 κέρδισε την ομάδα AGORA ANZBACH από την Αυστρία με 4-0.

Το επόμενο πρωί (08 Απρ) μετά την ξεκούραση από το ταξίδι το τμήμα Κ16 αγωνίστηκε με την ομάδα AGORA LATINA της Ιταλίας την οποία κέρδισαν με 5-0 , ενώ το τμήμα Κ13 ηττήθηκε από την ομάδα VIS NOVA GIUSSANO από την Ιταλία με 2-0.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (08 Απρ) και τα δύο τμήματα της Βασίλισσας διεκδικούσαν μία θέση στους τελικούς της κατηγορίας. Το τμήμα Κ16 παρότι προηγήθηκε στον αγώνα με αντίπαλο την OSPEDALETTI από την Ιταλία με 2-0 και πλησίαζε το όνειρο του τελικού τελικά μέσα σε πέντε λεπτά, από δύο αμυντικά λάθη ισοφαρίστηκε και έχασε την ευκαιρία συμμετοχής στον τελικό και αρκέστηκε να διεκδικεί σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα τις θέσεις (5-6) της κατηγορίας

Το τμήμα Κ13 αγωνίσθηκε με την ομάδα AGORA LATINA B από την Ιταλία και μετά από έναν φανταστικό αγώνα κέρδισε με 2-0 αλλά τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων την υποχρέωσαν να διεκδικήσει τις θέσεις (3-4) της κατηγορίας .

Την Κυριακή 10 Απρ όλες οι αποστολές και οι συνοδοί τους περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της Ρώμης όπως το Κολοσσαίο , Fontana di Trevi , Βασιλική του Αγίου Πέτρου (Basilica di San Pietro), Πιάτσα της Ισπανίας (Piazza di Spagna), Φοντάνα ντι Τρέβι (Fontana di Trevi) καθώς και το στάδιο Olimpico.

Την Δευτέρα 11 Απρ επέστρεψαν σε αγωνιστικούς αριθμούς και το τμήμα Κ16 επιβλήθηκε της G. CASTELLO από Ρουμανία με σκορ 3-1 και κατατάχθηκαν στην 5η θέση στην κατηγορία της στο τουρνουά , ενώ το τμήμα Κ13 επιβλήθηκε με 1-0 της ομάδας ARDOR SALES της Ιταλίας και σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία της στο τουρνουά

Την Τρίτη 12 Απρ η αποστολή της ομάδας ακολούθησε τον δρόμο της επιστροφής και μετά από ταξίδι οδικός και ακτοπλοϊκός το πρωί της επόμενης ημέρας Τετάρτη 13 Απρ επέστρεψε κουβαλώντας πλήθος αναμνήσεων στην πόλη μας.