ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 18302 φορές

Νίκησε την Αγ. Βαρβάρα και προκρίθηκε στον τελικό η Κ16 της Βέροιας (φωτο)

Η ομάδα Κ16 της ΒΕΡΟΙΑΣ, με προπονητή τον Αντώνη Παπατζίκο, προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος των τμημάτων υποδομών της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ στην κατηγορία Κ16.

Αντίπαλος ήταν η αντίστοιχη του Γ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ που δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και γνώρισε την ήττα με 5-0.

Το σκορ άνοιξε στο 11΄ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δάρλα που κέρδισε ο Δολδούρης . Στο 31΄ ο Γιαγτζίδης διπλασίασε τα τέρματα της Βέροιας με ωραίο πλασέ μετά από ασιστ του Αβετίδη, κάνοντας το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια έχασε αρκετές ευκαιρίες ακόμα για να διευρύνει το σκορ με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε στο 52΄με τον Πίτση. Τελικά στο 60΄ ο Σωτηριάδης παίρνοντας την απόκρουση μετά το σουτ του Αβετίδη από τον τερματοφύλακα του Αστέρα έκανε το 3-0. Στο 67΄ έγινε το 4-0 με αυτογκόλ του Κονκέζου. Το σκορ του αγώνα έκλεισε όπως άρχισε ο Δάρλας κάνοντας το 5-0 πανηγυρίζοντας μαζί με του συναθλητές του την νίκη τους και την είσοδο τους στον τελικό του πρωταθλήματος.

Σχεδόν όλο το επιτελείο των τμημάτων υποδομών της Βασίλισσας βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου με τον Τεχν. Δντη κο Αναστάσιο Ανθυμιάδη , τον Γεν Δντη κο Άρη Αδαλόγλου καθώς και των προπονητή του τμήματος Κ15 κο Νικόλαο Φωτιάδη και πανηγύρισαν την τρίτη κατά σειρά εφετινή επιτυχία πρόκρισης σε τελικούς αγώνες κυπέλου ή πρωταθλήματος των ομάδων υποδομών της ομάδας.

Σύνθεση ομάδας

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ (Αντώνης Παπατζίκος) : Σαχπατζίδης (40΄ Καραμίχος) , Πίτσης , Μουχτάρης (57΄ Κατσαβός), Στεργιόπουλος , Παπαδόπουλος , Τσιάμπας , Σωτηριάδης , Δάρλας , Αβετίδης (65΄ Χατζηθεοδώρου) , Δολδούρης (57΄ Κούτλας) Γιαγτζίδης (55΄ Νανόπουλος)

Στην αποστολή και οι Θυμιόπουλος , Σιδηρόπουλος , Μαμουτόπουλος , Μελιόπουλος

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΓΡ ΑΣΤΕΡΑ (Φίλλιπος Πουλασουχίδης ) : Ποστολιτσίνη , Κονκέζος , Τσιούντας ( 55 Σαββίδης Κ) , Σαμαράς , Τσιούγγαρης , Σιακαβάρας , Λύχνας , Στήθος , Πασβανης ,Γιαννακίδης , Κασιάρας (46΄ Καραβασίλης Ρ)

Στην αποστολή ήταν και ο Καραβασίλης Α ,

Σκόρερ: Δάρλας (2) , Γιαγτζίδης, Σωτηριάδης , Κονκέζος (αυτογκόλ)

Διαιτητής του αγώνα ο κος Ασβεσταράς με βοηθούς τους κους Σαββίδη και Ζουρνατζίδη