
- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 3235 φορές
Σπύρος Μπαξεβάνος: Με ΑΕΛ ήρθε, με ΑΕΛ έφυγε...
Ο τέταρτος προπονητής που αποτελεί παρελθόν την φετινή σεζόν από τον πάγκο της "Βασίλισσας του βορρά" έγινε ο Σπύρος Μπαξεβάνος.
Ο 52χρονος Γιαννιτσιώτης coach, άντεξε έναν ολόκληρο γύρο στην τεχνική ηγεσία των "κυανέρυθρων", αφού έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ (ήττα 1-0) και αποχαιρέτησε την ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι με τους Λαρισαίους στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας (ήττα 1-3).
Ο έμπειρος τεχνικός είχε απολογισμό με την "Βασίλισσα" 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες, ενώ θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής Νίκος Καρύδας, ο οποίος γίνεται ο 5ος φετινός προπονητής της Βεροιώτικης ομάδας, μετά τους Ανυφαντάκη, Βελιτζέλο, Ματζιαρίδη και Μπαξεβάνο.