ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 10667 φορές

Ανακοίνωση για τις διοικητικές εξελίξεις από την "Θύρα 4"

Ανακοίνωση για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στην "Βασίλισσα του βορρά", εξέδωσε ο Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ "Θύρα 4", θέτοντας παράλληλα κάποια καίρια ερωτήματα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα και παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε από αυτούς που μιλάνε συχνά, κρίνουμε πως ήρθε η στιγμή να το κάνουμε.

Ιδιαίτερα μετά τον ντροπιαστικό υποβιβασμό που ήρθε ως αποτέλεσμα της πλήρους εγκατάλειψης της ΒΕΡΟΙΑΣ από τους ιδιοκτήτες της, η θλίψη και η αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν όλους όσους αγαπάμε την ομάδα.

Μέσα σε 12 μήνες ζήσαμε το απόλυτο κοντραστ συναισθημάτων: από το ζενίθ και τις υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα, την προσδοκία για άνοδο στην Superleague, μέχρι την εγκατάλειψη και τελικά τον υποβιβασμό σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Κανένας από εμάς δεν αμφισβητεί τον χρόνο και τα χρήματα που διέθεσε η οικογένεια Μπίκα αλλά και η περσινή διοίκηση. Έδωσαν όραμα σε έναν πληγωμένο και αποδεκατισμένο κόσμο και μας γέννησαν ξανά την ελπίδα.

Δυστυχώς οι προσδοκίες όλων μας δεν επαληθεύτηκαν και φτάσαμε στο σήμερα που μας φέρνει αντιμέτωπους με την ωμή πραγματικότητα: Γ’ Εθνική και ένα μέλλον αβέβαιο και δυσοίωνο με τις παρούσες συνθήκες.

Τις τελευταίες μέρες έκαναν την εμφάνιση τους δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η εξαφανισμένη οικογένεια Μπίκα είναι έτοιμη να αναλάβει ξανά την ομάδα και αυτό μας δημιουργεί κάποια εύλογα ερωτήματα.

Γιατί μετά από ένα χρόνο πλήρους εξαφάνισης και εγκατάλειψης εμφανίζονται ξανά σήμερα εκείνοι που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τον υποβιβασμό;

Γιατί δεν εμφανίστηκαν νωρίτερα ώστε να σώσουν την ομάδα και την επένδυση τους;

Γιατί άφησαν την ομάδα να κατρακυλήσει στην Γ Εθνική;

Καλούμε τους πρώην ιδιοκτήτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να δώσουν σαφείς απαντήσεις και εξηγήσεις για την στάση και τις παλινωδίες τους και αν ενδιαφέρονται πραγματικά να παραμείνουν στο τιμόνι της ομάδας να δώσουν όραμα και ελπίδα ξανά σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο λαό.

Σίγουρα πάντως όχι να παρουσιαστούν ως σωτήρες αυτοί που οδήγησαν το καράβι για άλλη μια φορά στα βράχια.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΕΡΟΙΑ

ΣΦ ΘΥΡΑ 4