ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 4512 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Διεργασίες ενόψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης!

Για τις 31 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη γενική συνέλευση και οι εκλογές στη ΒΕΡΟΙΑ, μετά την οριστική αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα από τα διοικητικά της ομάδας.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται αρκετές επαφές και συζητήσεις μεταξύ παραγόντων και παλιών ποδοσφαιριστών της «Βασίλισσας», με σκοπό να βρεθούν κάποια άτομα για να τρέξουν την ομάδα και να μη μείνει ακέφαλη.

Γίνεται επίσης και μια κίνηση από τοπικούς επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων είναι και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Μ. Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας, Ανδρέας Καλαϊτζίδης. Παράγοντες που θα βάλουν κάποια χρήματα αλλά θα ζητήσουν και την συνδρομή του κόσμου της Βέροιας.

Να σημειώσουμε ότι οι φίλαθλοι που επιθυμούν, θα μπορέσουν να γραφτούν μέλη στον ερασιτέχνη ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 31ης Ιουλίου.

Όπως πληροφορηθήκαμε, η ομάδα δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και απομένει πλέον να δούμε αν θα βρεθούν κάποιοι άνθρωποι για να την αναλάβουν σε αυτή την δύσκολη καμπή της ιστορίας της.

Κανένας από την οικογένεια Μπίκα δεν πρόκειται να ασχοληθεί από δω και πέρα με τη ΒΕΡΟΙΑ, ενώ η Ακαδημία θα παραχωρηθεί (έναντι αντιτίμου) σε όποιον ενδιαφερθεί να επενδύσει στην ομάδα. Τα δελτία των ποδοσφαιριστών της Κ19 παραμένουν στην ομάδα μέχρι την Γ.Σ. και στη συνέχεια ανάλογα με τις εξελίξεις, θα παρθεί απόφαση για το μέλλον της.

Υ.Γ. Καλό είναι να μην παίζονται «παιχνίδια» με το όνομα και την ιστορία της ΒΕΡΟΙΑΣ. Να μην βγαίνουν κάποιοι μόνο για λόγους διαφήμισης και να κάνουν τους «σωτήρες», όταν μάλιστα στην περσινή δύσκολη χρονιά κλήθηκαν να βοηθήσουν οικονομικά και δεν το έπραξαν!