ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2107 φορές

Λοιδορήθηκαν οι φίλοι της "Βασίλισσας" - Πρόταση να συνεχίσει ο πρόεδρος του… υποβιβασμού!

Μπορεί στην Γενική Συνέλευση του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ τη Δευτέρα 31/7 να μην βγήκε… λευκός καπνός και να μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα, όμως συνέβησαν και ακούστηκαν αρκετά ενδιαφέροντα & πικάντικα πράγματα!

Ένα από αυτά ήταν η πρόταση που έγινε στον άνθρωπο που την περασμένη περίοδο «οδήγησε» την ομάδα στη Γ' Εθνική και την άφησε χρεωμένη με ένα αρκετά σεβαστό ποσό, να συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο του προέδρου!

Ήταν μία Γενική Συνέλευση στην οποία περίσσευε η υποκρισία από κάποιους παρισταμένους, οι οποίοι μοίραζαν… συγχαρητήρια στην απελθούσα διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μέχρι που πρότειναν τον πρόεδρό της Στέργιο Διαμάντη, να ηγηθεί του νέου σχήματος που τυχόν θα προέκυπτε στον ερασιτέχνη!

Επίσης, ήταν μία Γ.Σ. στην οποία κατηγορήθηκαν οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας», όπως και η πόλη της Βέροιας (κυρίως από τον πρώην αντιπρόεδρο Στ. Αποστολίδη με βαρείς μάλιστα χαρακτηρισμούς), ότι δεν αγκάλιασαν την προσπάθεια, τόσο της οικογένειας Μπίκα, όσο και της περσινής διοίκησης της ΠΑΕ (αλήθεια τι προσπάθειες έγιναν από αυτούς ώστε να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο), ενώ λοιδορήθηκαν και για την απουσία τους από την αίθουσα στην γενική συνέλευση της Δευτέρας (για τους απλούς φιλάθλους ήταν βαρύ το 50αρικο που ζητήθηκε για να γίνουν μέλη και να εισέλθουν στην Γ.Σ.)!

Ήταν μία κακή παρένθεση, στην κατά τα άλλα ομαλή διεξαγωγή της και τελικά οδηγήθηκε σε επαναληπτική διαδικασία την προσεχή Δευτέρα (7/8).