ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1826 φορές

Μαθήματα "Βεροιοφροσύνης" δεν δεχόμαστε από κανέναν!

Με έκπληξη διαβάσαμε την απάντηση στο δημοσίευμά μας, από την διοικούσα επιτροπή των τμημάτων υποδομής του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, την οποία αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι την έγραψαν άνθρωποι με τους οποίους είχαμε αγαστή συνεργασία τόσα χρόνια, προβάλοντας το έργο που επιτελούσαν στα τμήματα αυτά, με την κάλυψη των αγώνων τους.

Αν και θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά, δεν θα το κάνουμε, σεβόμενοι την ενασχόληση και το ενδιαφέρον τους για την ομάδα, λόγω των παιδιών τους. Δεν τους βλέπαμε στους αγώνες της μεγάλης ομάδας πριν την εμπλοκή τους με τα τμήματα υποδομων, ούτε και την περσινή περίοδο, μετά την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα απο την ΠΑΕ.

Γι' αυτό δεν τους επιτρέπουμε να κάνουν σε εμάς μαθήματα Βεροιοφροσύνης, ούτε φυσικά και δημοσιογραφίας.

Αλήθεια, πιστεύουν ότι πείθουν και τον πιο αφελή, επικαλούμενοι τον λόγο που επικαλούνται, για την βιασύνη που έδειξαν να ξεκινήσουν το οργανόγραμμα για τη νέα περίοδο και να κλείσουν μέχρι την Παρασκευή και τους προπονητές, την στιγμή που τρεις μέρες μετά, υπάρχει περίπτωση να προκύψει νέο Δ.Σ. στον σύλλογο;;;

Η απάντηση στο δημοσίευμα μας, αναφέρει:

Και εμείς αυτό λέμε ΄΄ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ΄΄ με το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας ΚΕΡΚΙΔΑ της πόλης μας.

Όπως λέει και ο σοφός λαός ΄΄ εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι΄΄

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε το άρθρο της εφημερίδας ΚΕΡΚΙΔΑ το οποίο αναφέρεται στην ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης ων τμημάτων υποδομών της ομάδας μας για την έναρξη λειτουργίας κατά την εφετινή χρονιά.

Μάλλον κάποιοι επιθυμούν εκτός από την διάλυση της Βασίλισσας του Βορρά να διαλύσουν και να σβήσουν οποιοδήποτε κομμάτι και ίχνος έχει αφήσει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας, ακόμα και αν αυτό αναφέρεται σε μικρά παιδιά .

Χωρίς κανένα ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας και έρευνα , και προσποιούμενοι την ευαισθησία τους για το καλό της Βέροιας (ακόμα μία φορά ), έθεσαν ερωτήματα και προσωπικές απόψεις μόνο και μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων.

Εμείς κύριοι δεν παίζουμε ούτε με την Ιστορία της ομάδας ούτε με το όνομα της και κατά κύριο λόγο ούτε με της ψυχές και την αγάπη για την ομάδα και την εμπιστοσύνη των μικρών μας αθλητών.

Όταν όλες οι σοβαρές ακαδημίες της χώρας αρχίσαν τον προγραμματισμό και ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας τους, κάποιους μάλλον δεν τους άρεσε ότι ακόμα και με τα τόσα όσα προβλήματα της μεγάλης ομάδας, τους προλάβαμε.

΄΄ ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΄΄
Θα βόλευε κάποιους σαν άλλες ύαινες να ορμήσουν και να κατασπαράξουν τα καλύτερα κομμάτια της ομάδας.
Δυστυχώς δεν θα σας κάνουμε το χατίρι όσο είμαστε εμείς εδώ.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και όχι για να απολογηθούμε ενημερώνουμε ότι όλες μας η ενέργειες έγιναν και γίνονται με γνώμονα την βοήθεια που θα προσφέρουμε άμεσα με ποδοσφαιριστές στην μεγάλη ομάδα

Επίσης όταν και οποιοσδήποτε αναλάβει την ομάδα και επιθυμεί την ενασχόληση του και με τα τμήματα υποδομής εμείς θα του παραδώσουμε άμεσα μία πλήρης λειτουργική ακαδημία με τμήματα από Κ6 εως και Κ19 και με έναν αριθμός πρωτοφανείς στα 63 χρόνια ιστορίας της ομάδας

Τα υπόλοιπα θεωρητικά και φανταστικά ερωτήματα του δημοσιογραφικού ρεπορτάζ που θα μπορούσε να τα απαντήσουμε σε κατ΄ ιδία επαφή μας (εφόσον το επιθυμούσατε) είμαστε στην διάθεση σας να σας στα απαντήσουμε.

Τονίζουμε ότι λόγο δίνουμε μόνο στον ιδιοκτήτη των τμημάτων υποδομών και στους γονείς και κηδεμόνες των μικρών μας αθλητών και όχι σε φαντασιώσεις υποθέσεων .

Με εκτίμηση και αίσθημα ευθύνης
Η Διοικούσα επιτροπή
Τμημάτων Υποδομών ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ