ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1455 φορές

Ανακοίνωση των Queen's Boyz: "Αν δεν μπορείτε αδειάστε μας τη γωνιά"

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ "Queen's Boyz", όπου αναφέρεται στην φετινή αποτυχημένη χρονιά της "Βασίλισσας", επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον πρόεδρο της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι οι "Queen's Boyz" απείχαν τα τελευταία χρόνια από τους αγώνες της ΒΕΡΟΙΑΣ μιας και δεν αναγνώριζαν το ΝΠΣ σαν Βεροιώτικη ομάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΒΕΡΟΙΑ ως ομάδα έχει γεννηθεί για μεγάλες ποδοσφαιρικές δόξες και επιτυχίες. Έχει δημιουργηθεί για να υποδύεται το ρόλο του πρωταγωνιστή. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο πρωταθλητισμός και η πρωτιά τρέχουν στο αίμα μας και από γενιά σε γενιά είμαστε υποχρεωμένοι να κρατούμε το κασκολ και την σημαία ψηλά.

Η βασίλισσα του Βορρά εδώ και μερικά χρόνια έκανε αρκετά βήματα πίσω, αλλά η φετινή χρονιά για εμάς χαρακτηρίζεται αποτυχημένη όσο αφορά τους χειρισμούς και το τελικό αποτέλεσμα.

Κύριε πρόεδρε της ομάδα μας. Εμείς σαν Queen's Boyz θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας να βρίσκεται στην θέση που της αρμόζει, αλλά από ότι φαίνεται είσαστε ανίκανος να συνεχίσετε και να πράξετε αυτά που πρέπει. Συνεχώς με τις ενέργειες σας απομακρύνατε τον κόσμο από το γήπεδο. Οι ευθύνες σε βαραίνουν! Και αφού σε βαραίνουν, ανάλαβε τες και ας πάει ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του πριν να είναι αργά για όλους σας! Δεν θα αναφερθούμε καν στα γεγονότα της Δευτέρας που έστειλες τους βάλτους σου για να δημιουργηθεί θέμα με τον σύνδεσμο μας με αποτέλεσμα να συλληφθούνε δυο μέλη του Συνδέσμου.

Σαν οπαδοί, θέλουμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Έχουν γνώση οι φύλακες και να είσαστε βέβαιοι ότι αν συνεχίσετε να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου θα μας βρείτε μπροστά σας. Θα μας βρείτε απέναντι σας. Για αυτό συνετιστείτε πριν το ζήσετε. Και πιστέψτε μας, κανένας δεν θέλει να μας έχει απέναντί του. Οδηγήστε την ομάδα εκεί που της αξίζει, αλλιώς θα αναγκαστούμε να παρέμβουμε. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Αν δεν μπορείτε αδειάστε μας τη γωνιά!"