ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1645 φορές

Τα μελανότερα γράμματα στην ιστορία - Δεν ήταν αποφασισμένοι και δεν το πίστεψαν!

"Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει" λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αυτό ισχύει στην περίπτωση της ΒΕΡΟΙΑΣ, για την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο που προέκυψε στην "Βασίλισσα του βορρά".

Όπως φάνηκε (και ειπώθηκε) από την πλευρά του προέδρου του ΝΠΣ Αχιλλέα Μπίκα, αυτό που ενδιέφερε περισσότερο ήταν η τύχη των τμημάτων υποδομών του ΝΠΣ και λιγότερο να βρεθεί πραγματικά μια λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί έστω και στην υποτιμητική γι' αυτήν κατηγορία της Γ' Εθνικής. Κάτι που πιθανόν να θεωρήθηκε και φυσιολογικό, να αγωνιστεί δηλαδή η ιστορική "Βασίλισσα" τη νέα περίοδο στο Α' τοπικό!

Ούτε όμως και η κίνηση που έγινε από τους 10 Βεροιώτες, που τους εκπροσωπούσε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας Βασίλης Αμανατίδης και τα ονόματα των οποίων ποτέ δεν έγιναν γνωστά, φάνηκε να ήθελε πραγματικά να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Αν και οι πληροφορίες έλεγαν το αντίθετο λίγες μέρες πριν την επαναληπτική διαδικασία, τελικά η κίνηση αυτή δεν προχώρησε, γιατί όπως φάνηκε οι άνθρωποι που την αποτελούσαν δεν ήταν αποφασισμένοι ή δεν το πίστεψαν.

Αν οι δύο πλευρές το ήθελαν πραγματικά, τότε, όπως έχει γίνει και άλλες φορές σε γενικές συνελεύσεις ποδοσφαιρικών ομάδων αλλά και της ίδιας της ΒΕΡΟΙΑΣ, θα ξεπερνούσαν τα όποια νομικά προβλήματα, που στο κάτω-κάτω ήταν γνωστά από την πρώτη γενική συνέλευση (31/7).

Δεν μερίμνησαν όμως όσο θα έπρεπε για να βρουν την λύση, αφήνοντας συνέχεια για την επόμενη Γ.Σ. τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες, με αποτέλεσμα αυτά να στέκονται πάντα εμπόδιο στην πραγματοποίηση της συμφωνίας. Πέρασε ένας μήνας από την πρώτη Γ.Σ. και χθες στις επαναληπτικές εκλογές, εμφάνισαν και πάλι νομικά προβλήματα!

Έτσι, το βάρος πέφτει πλέον στους γονείς των παιδιών των τμημάτων υποδομών, οι οποίοι όμως ξεκαθάρισαν από την αρχή, ότι δεν μπορούν να σηκώσουν οικονομικά το βάρος της Γ' Εθνικής και αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει έστω και την ύστατη στιγμή τα ηνία του ΝΠΣ, τότε η ομάδα θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΗ, για πρώτη φορά στην ιστορία της!!!