ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2578 φορές

Να βγει στο φως η πραγματική αλήθεια!

Μια ύστατη προσπάθεια για την σωτηρία της «Βασίλισσας του βορρά», ώστε να μην αναγκαστεί να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τοπικό πρωτάθλημα, έγινε τα τελευταία 24ωρα αλλά έπεσε τελικά στο κενό, με αποτέλεσμα η θρυλική ομάδα να οδηγηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΗ!

Δυστυχώς και αυτή ακόμα η ύστατη προσπάθεια που έγινε, βρήκε εμπόδια με διάφορα προσχήματα και στόχο να αποτραπούν οι ενδιαφερόμενοι!

Χθες το βράδυ επικοινώνησε μαζί μας, ο εκ των ενδιαφερομένων και αυτός που αποχώρησε την τελευταία στιγμή από την προσπάθεια να αγωνιστεί η ομάδα στην Γ' Εθνική, πρόεδρος της Αγ. Μαρίνας Ανδρέας Καλαϊτζίδης, ο οποίος μας είπε ότι ο λόγος της αποχώρησής του δεν έχει να κάνει με τα όσα γράφτηκαν για την συνάντηση Κατσαβού, Αναστασιάδη, Γερουλίδη το βράδυ της Κυριακής.

Όπως τόνισε, αυτή οφείλεται σε μία σειρά γεγονότων, που έβαζαν συνεχόμενα εμπόδια στην προσπάθεια που έκανε ο ίδιος αλλά και ο Αγάπιος Αναστασιάδης, ο οποίος τελικά πείστηκε από αυτούς που εξ' αρχής ήθελαν τη ΒΕΡΟΙΑ στο τοπικό (γονείς, προπονητές, εξωδιοικητικούς παράγοντες κ.α.), να την τρέξει στην Α' ΕΠΣΗ.

Μάλιστα, υποσχέθηκε ότι θα είναι αποκαλυπτικός όταν θα επιστρέψει στη Βέροια, την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζουμε ότι ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης, θα βγει και θα πει τι ακριβώς συνέβη, ώστε και η τελευταία προσπάθεια αποφυγής διασυρμού της «Βασίλισσας» να πέσει στο κενό!

Πραγματικά αναμένουμε με πολύ ενδιαφερον, όπως και όλος ο κόσμος της ομάδας, την τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.