ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3349 φορές

Αποφασίζουν να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική ο ΝΠΣ Βέροια!

Μετά το σοβαρό θέμα που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του ΝΠΣ Βέροια 2019 στην Α’ ΕΠΣΗ, για το οποίο πρώτοι ενημερωθήκατε από το kerkidasport.gr, όλα δείχνουν ότι το να πάρει μέρος η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι… μονόδρομος!

Είναι προφανές πως, παρά την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο FB το πρωί από την διοίκηση του ΝΠΣ (όμως μετά από κάποιες ώρες κατέβηκε!!!), στην Βεροιώτικη ομάδα πήραν τα μηνύματα από την ΕΠΟ και εκ των πραγμάτων είναι «αναγκασμένοι» να κατεβάσουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική ή…. πουθενά!

Μάλιστα, μέλη της διοίκησης αφήνουν πλέον να εννοηθεί ότι η ομάδα θα κατέβει κανονικά αυτή την Κυριακή (αν και ζητήθηκε αναβολή μιας ή δυο εβδομάδων) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (σύμφωνα με το πρόγραμμα αγωνίζεται στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης με τον τοπικό Κεραυνό), ώστε να μην τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών!

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι, με όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και με την τεράστια καθυστέρηση που υπήρξε, η Βεροιώτικη ομάδα αν τελικά παίξει στη Γ’ Εθνική, θα παρουσιαστεί ανέτοιμη και χωρίς να έχει ενισχύσει όσο θα έπρεπε το ρόστερ της.

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ώρες!