ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βροντερό μήνυμα νίκης στον Κώστα Καλαϊτζίδη

Από την Αγία Τριάδα στον Παλαιό Πρόδρομο και από το Νεόκαστρο στη Μελίκη, απλοί πολίτες, φίλοι και οπαδοί του Κώστα Καλαϊτζίδη, συγκεντρώθηκαν για να υποδεχτούν στον τόπο τους, τον σημερινό και αυριανό Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας.

 Σε κάθε σταθμό της περιοδείας του, έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τόσο για το έργο που πρόσφερε στους Ημαθιώτες στην θητεία του, όσο και για την απλότητα και την ανθρωπιά με την οποία αντιμετωπίζει τους πολίτες. 

“Είσαι ο αντιπεριφερειάρχης της καρδιάς μας, ο Κώστας μας". Έτσι τον αποκαλούσε ο απλός κόσμος κάθε φορά που, μέσα από διάλογο, παρουσίαζε το έργο που έγινε την προηγούμενη τετραετία. 

Αποκορύφωμα όλων, η μεγάλη συγκέντρωση στη Μελίκη, όπου εκατοντάδες πολίτες τον υποδέχτηκαν σε Καφέ της περιοχής.  

Ανάμεσά τους, οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος και Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης, ο πρώην Δήμαρχος Μελίκης Κώστας Καρέλης, η Πρόεδρος Μελίκης Βάσω Καραγκιόζογλου και πολλοί άλλοι φίλοι και οπαδοί. 

Εμφανώς συγκινημένος, ο Κώστας Καλαϊτζίδης μίλησε γι όλα όσα έγιναν στην Ημαθία το προηγούμενο διάστημα αλλά και για αυτά που έρχονται στην επόμενη πενταετία. 

“Με την αγάπη σας και τη στήριξη σας, θα είμαι και πάλι ο αντιπεριφερειάρχης” είπε κλείνοντας την ομιλία του, καταχειροκροτούμενος με ενθουσιασμό.