ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρωτοφανής ενθουσιασμός για τον Κώστα Καλαϊτζίδη και τεράστια στήριξη των πολιτών στην υποψηφιότητά του

Ανεπανάληπτη είναι η στήριξη του κόσμου στις προεκλογικές επισκέψεις που πραγματοποιεί ο Κώστας Καλαϊτζίδης σε όλη την Ημαθία, ενόψει των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής.

Ο τεράστιος ενθουσιασμός που επικρατεί στις συναντήσεις και στις επισκέψεις που κάνει είναι ενδεικτικός για την εξίσου τεράστια στήριξη που παρέχουν οι πολίτες προς την υποψηφιότητά του καθώς είναι απαραίτητος  «σταυρός» στο ψηφοδέλτιο και για τον ίδιο ως υποψήφιο.

Αυτό έγινε στις επισκέψεις που έκανε πρόσφατα, στην περιοχή της Νάουσας και στην περιοχή της Μελίκης, ο ίδιος ενθουσιασμός επικράτησε και το Σάββατο όταν επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια, το ίδιο συμβαίνει και στην πόλη της Βέροιας, το ίδιο συμβαίνει παντού στα χωριά της Ημαθίας.

Για όλα αυτά υπάρχει εξήγηση κι αυτή βρίσκεται στο γεγονός ότι ο Κώστας Καλαϊτζίδης σε όλη τη διάρκεια της θητείας του βρέθηκε κοντά στον κόσμο, είπε αλήθειες και δεν θυμάται τους πολίτες και τα χωριά, μόνο τώρα που ήλθαν οι εκλογές. Ο Κώστας Καλαϊτζίδης ήταν και είναι κοντά στον κόσμο συνεχώς, ήταν παρών σε κάθε σημείο της Ημαθίας όποτε και όταν χρειάστηκε και όπως τονίζει ο ίδιος «βρεθήκαμε κοντά στους πολίτες, πάντα και σε όλη τη διάρκεια θητείας μου, είμαστε κοντά τους και τώρα. Μαζί συνεχίζουμε, πρώτοι ξανά».