ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το αποτύπωμα του Κώστα Καλαϊτζίδη στην Ημαθία των έργων και της ανάπτυξης (video)

Όταν λέμε ότι δίνουμε λύσεις στα προβλήματα της Ημαθίας εννοούμε λύσεις στην πράξη, όχι θεωρητικές και στα λόγια, αλλά λύσεις ουσιαστικές και χειροπιαστές. Αυτό αποδεικνύεται από το έργο μας παντού.

Βάλαμε την Ημαθία στα πρωτοσέλιδα για καλές ειδήσεις που είναι αντάξιες του τόπου και των ανθρώπων του, για τα σπουδαία έργα που χρηματοδοτήσαμε και έγιναν πανελλήνια είδηση, έργα για τα οποία μας έδωσε συγχαρητήρια ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Στηρίξαμε έμπρακτα την τοπική κοινωνία στην κρίση, με αποζημιώσεις στους πληγέντες της αγοράς, με δράσεις υποστήριξης προς ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Δώσαμε αξία και συνέχεια στο έργο των προηγούμενων Νομαρχών της Ημαθίας, είτε ολοκληρώνοντας έργα που ξεκίνησαν να σχεδιάζονται πριν από τη θητεία μας, αλλά είχαν μείνει στάσιμα, είτε προσθέτοντας ακόμη περισσότερα σε δράσεις που μπορούσαν να εξελιχθούν.

Υλοποιήσαμε μικρά και μεγάλα έργα μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αξιοποιώντας χρηματοδοτήσεις Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Έργα – ορόσημα για τον τόπο αλλά και έργα χρήσιμα για την καθημερινότητα των πολιτών.

Το σημαντικότερο απ΄ όλα είναι ότι έχουμε αναπτύξει μια ειλικρινή σχέση συνεργασίας με τους πολίτες της Ημαθίας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Το γραφείο και το τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοικτά για όλους.

Εμείς, λοιπόν, αποδείξαμε ότι μπορούμε! Κι αυτό είναι το αποτύπωμα που αφήνουμε για την Ημαθία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και η βάση μας για τη συνέχεια, για να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ, κάνοντας την Ημαθία ακόμη πιο δυνατή.