ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πάει για νέα πρωτιά ο Κώστας Καλαϊτζίδης

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των περιφερειακών εκλογών στην Ημαθία και τα μηνύματα που παίρνει ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης είναι ότι θα είναι και πάλι ο μεγάλος νικητής των εκλογών για τη νέα διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. 

Την Πέμπτη πραγματοποίησε τις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες του σε Κοπανό και Λευκάδια όπου για μια ακόμη φορά ο κόσμος είχε μια πρωτόγνωρα δυναμική παρουσία στήριξης για τον «δικό του» άνθρωπο, όπως λέγεται χαρακτηριστικά παντού και έδειξε έναν ανεπανάληπτο ενθουσιασμό υπέρ του Κώστα Καλαϊτζίδη όπως έχει γίνει σε όλες τις συγκεντρώσεις και συναντήσεις που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.

Ουσιαστικά, οι ομιλίες στα Λευκάδια και στον Κοπανό επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά την αίσθηση μιας μεγάλης νίκης που έδωσαν όλες οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κώστα Καλαϊτζίδη στην Ημαθία και όλες οι συναντήσεις που έκανε σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια. Στην πραγματικότητα, αυτές οι συγκεντρώσεις δείχνουν ότι ο Κώστας Καλαϊτζίδης θα είναι πρώτος και με διαφορά στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα και είναι αυτός που μπαίνει μπροστά και συμπαρασύρει σε μια μεγάλη νίκη, και στην Ημαθία, τον συνδυασμό της «Αλληλεγγύης» που αναμένεται να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή τις περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο «ΣΤΑΥΡΟΣ» ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ

«Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς για την πολύτιμη υποστήριξή σας» ανέφερε ο Κώστας Καλαϊτζίδης κάτω από ένα έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα και υπενθύμισε για μια ακόμη φορά ότι για την επανεκλογή του χρειάζεται και ο ίδιος «σταυρό» στο ψηφοδέλτιο διότι αυτό προβλέπει ο εκλογικός νόμος και για τους αντιπεριφερειάρχες. Ο ίδιος έκανε για μια ακόμη φορά μια αποτίμηση του σπουδαίου έργου που έγινε στην Ημαθία στη διάρκεια της θητείας του, έργο που όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να το χαρακτηρίζουν αόριστα ως «έργο της περιφέρειας» είναι ξεκάθαρο σε όλους τους πολίτες της Ημαθίας ότι είναι ένα έργο που έχει έντονο το αποτύπωμα του Κώστα Καλαϊτζίδη.

Κλείνοντας την τελευταία προεκλογική ομιλία του, ο Κώστας Καλαϊτζίδης, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την τεράστια υποστήριξη προς την υποψηφιότητά του και για την καθολική αναγνώριση του αναπτυξιακού και πολύπλευρου έργου του και απηύθυνε νέο κάλεσμα για μαζική υποστήριξη του ψηφοδελτίου της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα με «σταυρό στον Καλαϊτζίδη» όπως τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, να δυναμώσουμε την Ημαθία ακόμη περισσότερο κι αυτό θα το πετύχουμε μόνο με τη στήριξη όλων σας. Εμείς μπορούμε, το αποδείξαμε κι από τη Δευτέρα θα είμαι πάλι στο πλευρό όλων σας, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη σας, όπως πάντα. Είμαστε μαζί από την πρώτη στιγμή, προχωράμε μόνο μπροστά κι έτσι θα συνεχίσουμε. Πρώτοι ξανά, πάντα στην πρώτη γραμμή και κυρίως πάντα ανθρώπινα. Για την Ημαθία, για τη Μακεδονία, για τον τόπο μας».