ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χρήστος Βοργιάδης: Την εκλογή μου την αφιερώνω στην πολυαγαπημένη μου σύζυγο που "χάθηκε"

Με ευχαριστήρια ανακοίνωση για την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βέροιας ο Χρήστος Βοργιάδης αναφέρει τα εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους και όλες που επέλεξαν να με τιμήσουν με την ψήφο τους, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Να είστε σίγουροι και δεσμεύομαι να καταβάλω κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και να σας εκπροσωπήσω επάξια.

Διαθέτοντας περίσσια διάθεση για προσφορά, νέες ιδέες και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, θα εργαστώ σκληρά για να συμβάλω τα μέγιστα.

Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη που πριν από ενάμιση χρόνο περίπου (η πρώτη ανακοίνωση υποψηφίου) με εμπιστεύτηκε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ως υποψήφιος.

Συμμετείχα για πρώτη φορά ως υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές και έδωσα έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα λαμβάνοντας την εκτίμηση και αγάπη του κόσμου.

Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να «αφήσω» τον Αγροτικό Σύλλογο Ημαθίας όπου διετέλεσα Πρόεδρος για 4 έτη (Είμαι ιδρυτής του ΑΣ Ημαθίας) δίνοντας αγώνες για τους αγρότες μας αλλά θεώρησα ηθικό, να μην εμπλέκομαι όταν και έθεσα την υποψηφιότητα μου.

Να θυμάστε όμως, ότι είμαι ένας από εσάς και δε θα σας προδώσω ΠΟΤΕ, σας αγαπώ πολύ!

Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω την εκλογή μου στην πολυαγαπημένη μου σύζυγο που πριν από δύο έτη περίπου και λίγους μήνες πριν τη «χάσω», μου προέτρεψε να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση λέγοντας μου «Χρήστο ο κόσμος σε αγαπάει, περιμένει από εσένα να τον βοηθήσεις».

Χρήστος Βοργιάδης
Νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος
Βέροιας