ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1736 φορές

Συνεχίζει ως έχει ο ΝΠΣ Βέροια - Με σημαντικές απουσίες στην Ορεστιάδα!

Χωρίς περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχίσει έως τον Ιανουάριο ο ΝΠΣ Βέροια.

Η διοίκηση έκανε κάποιες απέλπιδες προσπάθειες τις τελευταίες μέρες για να κλείσει τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή, οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν. Συγκεκριμένα, οι "κυανέρυθροι" θέλησαν να αποκτήσουν τον πολύπειρο αμυντικό χαφ Τάσο Κουκουλέκη, όμως ο παίκτης δεν κατάφερε να αποδεσμευτεί από την Αναγέννηση Επανομής.

Έτσι, η Βεροιώτικη ομάδα συνεχίζει ως έχει και μάλιστα για το ερχόμενο δύσκολο ματς στην Ορεστιάδα με τον τοπικό Ορέστη, ο Αντώνης Παπατζίκος έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός κόουτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Τζόρνταν, τον Κουτσούκη που αντιμετωπίζει θλάση β' βαθμού, τον Τερζή που είναι στρατευμένος και τον Βασιλειάδη που βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντόγου που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό! Όσον αφορά τον Ζε Εσόνο, αναμένεται η μπλε κάρτα του και υπάρχουν ελπίδες ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Η προετοιμασία των "κυανέρυθρων" θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (28/10) με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την μακρινή Ορεστιάδα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.