ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1315 φορές

Στο ίδιο έργο θεατές… και νέα συντριβή!

Στο ίδιο έργο θεατές! Μια ακόμη βαριά ήττα ή καλύτερα συντριβή, γνώρισε ο ΝΠΣ Βέροια την Κυριακή στην Κομοτηνή, όπου έχασε με 5-0 από μία άλλη ιστορική ομάδα, τον Πανθρακικό!

Αυτή δεν ήταν μόνο η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα, μέχρι τώρα την φετινή περίοδο, αλλά και των τελευταίων χρόνων, δείχνοντας και πάλι την… αρρωστημένη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η άλλοτε κραταιά ομάδα.

Θα περίμενε κανείς, ότι με νέο τεχνικό στον πάγκο του (Γιάννης Πολλαετίδης), ως είθισται σε παρόμοιες περιπτώσεις (αλλαγές προπονητών), ο ΝΠΣ θα έδειχνε κάτι διαφορετικό προς το καλύτερο, όμως μάταια.

Και φυσικά δεν ευθύνεται γι’ αυτό ο νέος τεχνικός της ομάδας, ο οποίος είχε την επίβλεψη της προετοιμασίας της για το χθεσινό ματς, για μόλις τρεις μέρες. Χρειάζεται αρκετός χρόνος, ώστε να μπορέσει να περάσει στους παίκτες του την δική του φιλοσοφία και το δικό του στιλ παιχνιδιού.

Δυστυχώς ο ΝΠΣ Βέροια με το υπάρχον καθεστώς οδηγείται στο Α' τοπικό, με την προοπτική να γίνει ακαδημία!!! Κάτι που το ήθελαν πολλοί, γνωστοί και άγνωστοι στους φίλους της ομάδας, από τον κύκλο του προέδρου, πριν ξεκινήσει η νέα περίοδος και πολύ πριν βγει η απόφαση της ΕΠΟ να παίξει στην Γ' Εθνική.

Ήδη από την ομάδα αποτελούν παρελθόν, ο μέχρι πρότινος προπονητής Αντώνης Παπατζικος και τρεις παίκτες, που ήρθαν να την βοηθήσουν με την εμπειρία τους, ο τερματοφύλακας Γιώργος Καντιμοίρης, ο στόπερ Αλέξανδρος Παπατζίκος και ο επιθετικός Κώστας Ντέλλας!

Ο πρόεδρος του ΝΠΣ Αγάπιος Αναστασιάδης, ευαγγελίζεται πως θα κάνει σαρωτικές αλλαγές! Πότε όμως, κατόπιν εορτής; Γιατί δεν τις έκανε μέχρι προχθές; Δεν έβλεπε ότι η ομάδα οδηγούταν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή;

Δυστυχώς, αποδεικνύει μέρα με την μέρα, ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του ονόματος της ΒΕΡΟΙΑΣ, της οποίας τυχαίνει να είναι πρόεδρος, ακόμη και σε αυτήν την κατηγορία, στην οποία όσες φορές βρέθηκε και αγωνίστηκε η ομάδα, πάντοτε έκανε περίπατο και κέρδιζε την άνοδο.

Δεν το κρύβει άλλωστε ο πρόεδρος στον δικό του κύκλο, ότι δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος της κατηγορίας, κάτι που ήταν ο κύριος λόγος που δεν ενισχύθηκε με έμπειρους παίκτες.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»

φωτο: Βασίλης Στοάκης