ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1477 φορές

Σφίγγει επικίνδυνα η… θηλιά στον λαιμό!!!

Οδυνηρή ήττα γνώρισε την Κυριακή (4/2) ο ΝΠΣ Βέροια από τον ουραγό Άρη Πετεινού στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στο προηγούμενο ματς με την Βαρβάρα μιλήσαμε για επαγγελματική νίκη, αλλά για αυτό το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι οι παίκτες του Γιάννη Πολλαετίδη, αν και έδειξαν από την αρχή ποιος θα ήταν το» αφεντικό» του αγώνα, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το μεγάλο διάστημα κατοχής της μπάλας, ούτε και τις έξι πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, είτε λόγω αστοχίας, είτε εξαιτίας του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, που στην κυριολεξία «κατέβασε το ρολά της εστίας του».

Όμως και πάλι δεν δικαιολογούνται για την ήττα, γιατί έπαιζαν με έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά και γιατί τους έλειπε το πάθος, το οποίο χρειαζόταν σε ένα τέτοιο κρίσιμο ματς.

Μετά την ήττα αυτή, η «θηλιά στον λαιμό» σφίγγει επικίνδυνα και η υπόθεση της παραμονής δυσκολεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό για τους "κυανέρυθρους"!

Κάθε παιχνίδι μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, θα είναι και ένας τελικός και δεν θα συγχωρείται η οποιαδήποτε απώλεια βαθμού, τουλάχιστον μέσα στο γήπεδό τους, στο οποίο όμως, έχουν να αντιμετωπίσουν όλες σχεδόν τις ομάδες που στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκονται πάνω από αυτούς.

Ωστόσο, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, μετά την ήττα στον Πετεινό, η παραμονή της Βεροιώτικης ομάδας δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα, αλλά και από το τι θα κάνουν και οι άλλες ομάδες, που έχουν τον ίδιο με αυτήν στόχο, την παραμονή στην κατηγορία.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»