ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1554 φορές

Αστοχία και διαιτησία στέρησαν από το ΝΠΣ Βέροια τη νίκη απέναντι στο Παραλίμνιο!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του ΝΠΣ Βέροια με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού μοιράστηκαν από έναν πόντο, με τους φιλοξενούμενους να είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, μιας και βρίσκονται σε καλύτερη βαθμολογική θέση αλλά και έπαιζαν εκτός έδρας.

Η Βεροιώτικη ομάδα προσπάθησε για τη νίκη, έδειξε πάθος ιδιαίτερα στο β΄ημίχρονο, έχασε κλασικές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο, έχοντας παράλληλα πολλά παράπονα από τη διαιτησία που δεν της έδωσε δύο πέναλτι!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 4’ άνοιξαν το σκορ με τον Κατσαμάγκα, ενώ είχαν 2-3 ακόμη κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα.

Μετά το 30’ οι Βεροιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους, κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα και στο 42’ ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με τον Μπάλλα.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες προσπάθησαν από την πλευρά τους να πετύχουν το νικητήριο γκολ, χάθηκαν ευκαιρίες που δεν χάνονται ιδιαίτερα από την πλευρά της Βέροιας, όμως το 1-1 δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό!

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

4’ Μετά από μίνι πολιορκία στην Βεροιώτικη άμυνα, ο Τζαμπέγια έβγαλε την σέντρα από αριστερά, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία και από κοντά ο Κατσαμάγκας με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας πολύ νωρίς το 0-1 για τους φιλοξενούμενους!

16’ Ανατροπή του Τζόρνταν μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς ενώ οι Βεροιώτες φώναζαν για πέναλτι

17’ Ο Ιωαννίδης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Καρυοφύλλη και έσωσε την εστία του!

18’ Ο Ελέζι σούταρε σε κενή εστία, με εξουδετερωμένο τον Ιωαννίδη, αλλά ο Κουτσούκης με αυτοθυσία πάνω από τη γραμμή έδιωξε τη μπάλα και έσωσε την εστία της ομάδας του από ένα δεύτερο γκολ!

24’ Ο Κουτζαβασίλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

35’ Ο Ελέζι μέσα στην Βεροιώτικη περιοχή και από πλάγια θέση έπιασε το σουτ αλλά έδιωξε ο Ιωαννίδης.

37’ Σουτ του Τζόρνταν από το ύψος της περιοχής, έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ ο Γκάρας.

42’ Στην πρώτη τους καλά οργανωμένη επίθεση, οι Βεροιώτες έφτασαν στην ισοφάριση! Μετά από φάση διαρκείας, ο Τζόρνταν μέσα από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τη μπάλα να κοντράρει την τελευταία στιγμή σε πόδι αντιπάλου και τελικά ο επερχόμενος Μπάλλας με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

52’ Λάθος του Ζε Εσόνο, η μπάλα κατέληξε στον Καρυοφύλλη που σούταρε από καλή θέση, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

56’ Γέμισμα του Ελέζι με φάουλ, ο Κατσαμάγκας γύρισε από αριστερά στον Καρυοφύλλη που ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

57’ Ο Ζε Εσόνο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και από πλάγια θέση, έπιασε το σουτ αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

72’ Σουτ του Μπλέτσα μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

75’ Καλό σουτ του Ζούρκου έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια!

85’ Ο Ζούρκος έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και γύρισε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα, όπου ο Μπάλλας σούταρε αλλά ο Γκάρας έδιωξε σωτήρια με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ!

86’ Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα επίθεση, με τον Ελέζι να πλασάρει και τον Ιωαννίδη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ!

88’ Απίστευτη φάση! Ο Μπλέτσας πλάσαρε από πάνω τον Γκάρα, αυτός έπεσε πάνω του με τους Βεροιωτες να ζητούν πέναλτι, ενώ στη συνέχεια η μπάλα πήγε στον Μπάλλα που σούταρε χωρίς τερματοφύλακα αλλά η μπάλα πάνω στη γραμμή χτύπησε σε πόδι αμυντικού και έφυγε κόρνερ!!!

90΄+ Σουτ του Ζε Εσόνο έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Με πολλά λάθη, κυρίως εις βάρος της Βέροιας (δεν της δόθηκαν δύο πέναλτι), ήταν η διαιτησία του Λάμπρου και των βοηθών του, Αγγελόπουλου και Φακανά, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Μπλέτσας, Μπάλλας, Πανταζέλος (80’ Ντόγος), Ζε Εσόνο, Φασίδης (60’ Πέλκας), Χατζηπάντος (66’ Γανόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γκάρας, Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι, Ζαβέρδας, Κουτζαβασίλης, Καρυοφύλλης, Τζαμπέγια (79’ Τσιμίκας), Ζήση (67’ Πέτρου / 69’ λ.τ. Σκάπης), Κατσαμάγκας, Ελέζι, Γιαννόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 12/2…