ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2161 φορές

Με την πλάτη στον τοίχο ο ΝΠΣ Βέροια!

Μία ακόμη ευκαιρία πέταξε ο ΝΠΣ Βέροια, αφού σε διάστημα μίας εβδομάδας και έχοντας αντιπάλους «του χεριού του» απώλεσε πέντε βαθμούς, την στιγμή που υπολόγιζε να κάνει δύο νίκες για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια για την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ΄ εθνική.

Μετά την εκτός έδρας ήττα (1-0) της προπερασμένης αγωνιστικής από τον ουραγό Άρη Πετεινού, αυτή την Κυριακή οι «κυανέρυθροι» παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Βεροιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε διπρόσωπη, χωρίς πάθος και με πολλά λάθη στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη όμως ανέβασε «στροφές», έβγαλε… «τσαμπουκά» και προσπάθησε για τη νίκη χάνοντας κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να πάρει το υπερ-πολύτιμο τρίποντο.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΝΠΣ είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, εκφράζοντας έντονες διαμαρτυρίες για δύο πέναλτι και κυρίως για την φάση των τελευταίων λεπτών, όπου ο αντίπαλος τερματοφύλακας «γκρέμισε» τον Μπλέτσα!

Μένοντας στο κεφάλαιο διαιτησία, θα πρέπει να τονίσουμε ότι, δεν φτάνουν οι κραυγές και οι διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή, στην ανάπαυλα και στο τέλος του αγώνα, κάτι που έγινε και στο παιχνίδι με το Παραλίμνιο.

Προκειμένου να έχει η ομάδα ίση μεταχείριση, κυρίως τώρα που όλα τα παιχνίδια, εύκολα χαρακτηρίζονται «πονηρά», θα πρέπει η διοίκηση να την προστατεύσει, καθώς ακολουθούν πολύ κρίσιμα ματς!

Πολλά θα κριθούν τις δύο επόμενες αγωνιστικές, όπου η Βεροιώτικη ομάδα καλείται να δώσει δύο εκτός έδρας «τελικούς», αυτή την Κυριακή στη Ν. Ευκαρπία απέναντι στην τοπική Νίκη, που είναι η μία από τις 2-3 ομάδες με τις οποίες θα κοντραριστεί για την παραμονή και τη μεθεπόμενη αγωνιστική με τον δυνατό αλλά αδιάφορο βαθμολογικά ΑΟ Χανιώτης, που σε μεγάλο βαθμό έχει κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Πλέον, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται… με την πλάτη στον τοίχο και για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες παραμονής, θα πρέπει να περάσουν αλώβητοι από αυτές τις έδρες και με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στο ενεργητικό τους!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»