ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 656 φορές

Οι παλαίμαχοι της Βέροιας ευχαριστούν...

Από τον σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Το Δ/Σ των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλους τους παλαίμαχους παίχτες και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα την Δευτέρα 5 / 2 / 2024.

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση και η συμμετοχή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, όχι μόνον όλων όσοι κατοικούν στην πόλη της Βέροιας, αλλά και πολλών εξ΄αυτών που διαμένουν σε άλλες πόλεις.

Οι αναμνήσεις και η χαρά της αντάμωσης καθώς τα χρόνια περνάνε όλο και περισσότερο μεγαλώνει. Ενός λεπτού σιγή, κρατήθηκε ως φόρος τιμής για όλους τους παλαιμάχους που δεν είναι πλέον στη ζωή. Με συγκίνηση και την ευχή να έχουμε υγεία και να αξιωθούμε να ξανακόψουμε και του χρόνου την πίτα μας έκλεισε η εκδήλωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους χορηγούς και τους δωροθέτες που με την βοήθειά τους συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η γιορτή μας και αυτοί είναι:
Αφοι ΜΕΙΜΑΡΙΔΗ, Κων/νος Τροχόπουλος, ποτοποιία VAENI, ποτοποιία Θυμιόπουλου, Κων/νος Σαμανίδης, Δ. Φουρκιώτης (ΚΑΜΑΡΕΣ), πρατήριο υγρών καυσίμων ΚΙΚΗ & ΕΛΣΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, Αντώνιος Νούσιος, Στηβ Παπαδόπουλος, Αδάμος Πάπαρης, Στέφανος Μωυσίδης (ΒΕΡΟΙΟΠΟΛΙΣ), Σάκης Περαχωρίτης, Στράτος Χατζηευστράτογλου (ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ). Στέργιος Μουρτζίλας.

ΚΑΛΩΣ ΑΝΤΑΜΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ!
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!