ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2080 φορές

ΝΠΣ Βέροια: «Όλα τα λεφτά» το παιχνίδι στην Κρηστώνη!

Στα «τρίποντα» επέστρεψε ο ΝΠΣ Βέροια, κερδίζοντας με 1-0 τον Ορέστη Ορεστιάδας, ωστόσο ο κλοιός… σφίγγει στην υπόθεση της σωτηρίας!

Και αυτό γιατί δεν ευνόησαν τους «κυανέρυθρους» τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αφού κέρδισαν όλοι οι συνδιεκδικητές της παραμονής και συγκεκριμένα η Ευκαρπία και η Δόξα Δράμας, ενώ πήρε τρίποντο άνευ αγώνα το Παραλίμνιο.

Στους υπόλοιπους 9 αγώνες που απέμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος, η Βεροιώτικη ομάδα έχει να δώσει 5 αγώνες στο γήπεδό της, όπου θα αντιμετωπίσει τους βαθμολογικά αδιάφορους Πανθρακικό, Καβάλα, Αγία Μαρίνα, Άβατο και την Δόξα Δράμας με την οποία παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Επίσης, θα δώσει 4 εκτός έδρας παιχνίδια, με Κρηστώνη, Μηχανιώνα, Χρυσούπολη, Θέρμη και από αυτές μόνο την Κρηστώνη να «καίγεται» για το τρίποντο.

Όλο λοιπόν το πρωτάθλημα για το ΝΠΣ Βέροια, θα παιχτεί την Κυριακή στην Κρηστώνη, όπου θα τον υποδεχτεί ο τοπικός ΠΑΟΚ που θέλει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Μια νίκη των «κυανέρυθρων» θα τους κρατήσει για τα καλά «ζωντανούς» στο παιχνίδι της σωτηρίας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση και ιδιαίτερα αν κερδίσουν ξανά οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές της παραμονής (Νίκη Ευκαρπίας, Δόξα Δράμας, Απόλλων Παραλιμνίου), αυτομάτως θα σημάνει και την «καταδίκη» της βεροιώτικης ομάδας, αφού η βαθμολογική διαφορά μόνο με θαύμα θα μπορέσει να καλυφθεί, στα επόμενα οκτώ παιχνίδια που θα απομείνουν.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»