ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2840 φορές

Σοβαρή καταγγελία του προέδρου του ΝΠΣ Βέροια Αγάπιου Αναστασιάδη!

Καταγγελία, χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα, κάνει μέσω δήλωσής του στο kerkidasport.gr ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βέροια Αγάπιος Αναστασιάδης!

Ωστόσο, ο νεαρός επιχειρηματίας υπόσχεται ότι θα μιλήσει με ονόματα σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι η καταγγελία έχει να κάνει με την συμπεριφορά ανθρώπων, τους οποίους εμπιστεύθηκε στο ξεκίνημα της προσπάθειάς του, όταν ανέλαβε την ομάδα και αυτή την στιγμή τους έχει πλέον απέναντί του, τόσο ο ίδιος όσο και ο ΝΠΣ Βέροια!

Πιθανόν να έχει να κάνει και με κάποια πρόσωπα που από το καλοκαίρι ήθελαν τη Βέροια να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα, για να έχουν τον πρώτο λόγο και να την μετατρέψουν σε ακαδημία, όπως πολλές φορές είχαμε καυτηριάσει σε παλαιότερα ρεπορτάζ μας!

Αναλυτικά η δήλωση του Αγάπιου Αναστασιάδη αναφέρει:

"Ενώ το μυαλό μας τους τελευταίους τρεις μήνες ήταν να σωθεί η ομάδα σπαταλώντας χρόνο και χρήμα βάζοντας δουλειές και οικογένεια σε δεύτερη μοίρα , συνεχίζουμε να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τρυπήματα από "βεροιώτες". Άνθρωποι που ενώ εμείς ασχολούμασταν με ποδοσφαιρικά θέματα αυτοί δούλευαν υποχθόνια για το προσωπικό τους συμφέρον χωρίς να τους ενδιαφέρει η Βασίλισσα.

Έχοντας δεχτεί αρκετά τέτοια διδακτικά περιστατικά όλη την χρόνια , το συγκεκριμένο και πιο σοβαρό ξεχείλισε το ποτήρι. Κάνω υπομονή μέχρι τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς και στην τελευταία συνέντευξη τύπου θα μιλήσω με ονόματα . Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει η Βέροια ομάδα ακαδημιών και μανατζαρεων.

Αν δεν μπορέσω να σταματήσω την επιρροή τους πάνω στην ομάδα θα αναγκαστώ να αποχωρήσω εγώ και η ομάδα να παίζει συνέχεια στο α' τοπικό έχοντας γίνει κερδοφόρα επιχείρηση".