ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2286 φορές

ΝΠΣ Βέροια: Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι απόλυτα σταθερό!

Η κατηφόρα δεν έχει… τέλος για το ΝΠΣ Βέροια!

Οι «κυανέρυθροι» που πριν δύο χρόνια είχαν «αγγίξει» την άνοδό τους στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έφτασαν την φετινή σεζόν να υποβιβάζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας!!!

Η ομάδα που μέχρι πριν λίγο καιρό αποτελούσε πρότυπο οργάνωσης και ήταν πόλος έλξης για ποδοσφαιριστές και προπονητές, δυστυχώς έφτασε στην πλήρη απαξίωση και σίγουρα οι ευθύνες γι’ αυτή την «κατάντια» βαραίνουν αρκετούς (έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς).

Αυτό που «καίει» τώρα είναι… η επόμενη μέρα. Το αν η Βεροιώτικη ομάδα θα επανέλθει άμεσα στις Εθνικές κατηγορίες, όπως της αρμόζει, ή αν θα «χαθεί» όπως άλλωστε συνέβη στο παρελθόν και με άλλες ιστορικές επαρχιακές ομάδες!

Ο πρόεδρος Αγάπιος Αναστασιάδης δηλώνει ανεπίσημα ότι θα παραμείνει στους «κυανέρυθρους» με στόχο την άμεση επιστροφή στη Γ’ Εθνική και ότι θα τοποθετηθεί γι’ αυτές τις προθέσεις του σε συνέντευξη τύπου, η οποία ωστόσο ακόμη δεν έχει προγραμματιστεί.

Το σίγουρο είναι πως το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνει η ομάδα, θα πρέπει να είναι βήμα σταθερό και όχι… το μετέωρο βήμα του πελαργού! Οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να τρέξουν τους «κυανέρυθρους» τη νέα αγωνιστική χρονιά, θα πρέπει με θάρρος και αποφασιστικότητα, να θέσουν ως αποκλειστικό στόχο την επάνοδό της ομάδας αρχικά στη Γ' Εθνική και στη συνέχεια σε υψηλότερες κατηγορίες!

Αυτό άλλωστε επιτάσσει το ειδικό βάρος που έχει η Βέροια σαν ομάδα, η οποία έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι να είναι… κομπάρσος και τροφοδότης παικτών σε άλλες ομάδες, δηλαδη να λειτουργεί ως ακαδημία, όπως ακούγεται στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ότι μπορεί να γίνει και αυτό!!!